Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Egy nyitott házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?

Figyelt kérdés
Ha van köztünk egy megállapodás, hogy nyitott kapcsolatban/házasságban élünk, akkor most kérhetek tőle ilyet? Vagy ez nagyon "hisztis"? Eddig nekem is jó volt így, de most hogy egy darabig (terhesség alatt, majd kisbabával) csak vele leszek, nem akarom, hogy ő mással is legyen. Ez elvárható? Vagy önzőnek fog nézni, hogy pont most jövök elő ezzel?

2013. márc. 19. 09:50
 151/204 anonim ***** válasza:
47%

149

Csak reflektáltam a te nyilvánvaló csúsztatásodra, miszerint, aki nem nyitott szexuális gondolkodású az csak borzalmas gyerekkort tud biztosítani a gyermekének. Na ez volt a durva részedről!

2013. márc. 20. 11:53
 152/204 anonim ***** válasza:
27%

#151, én nem csúsztattam, ugyanis sehol nem állítottam ilyen összefüggést.

Viszont olyan összefüggés meg tagadhatatlanul van, hogy akiről tudom, hogy elfogadna egy nyíltabb élettársi/házastársi viszonyt, az aránylag garantáltan nem paleokonzi, fafejű rendpárti, stb értékrenddel bír. Ezt gondolom belátod. És akkor innentől igaz a kérdés formájában leírt állításom, hogy "miért kellene sajnálni ezt a gyereket?"

Az egy másik, ettől független, és szintén igaz állítás, hogy a monogám kapcsolatot kedvelők között is vannak azért nem paleokonzik, nem fafejű rendpártiak... tehát a hagyományos családban felnövőket sem kell okvetlen sajnálni. Természeten.

2013. márc. 20. 12:04
 153/204 anonim ***** válasza:
64%

Félárva vagyok (anyám özvegy), nem vagyok megkeresztelve, és gyerekkoromban gyakorlatilag azt csináltam, amit akartam. Ha úgy gondoltam, hogy nekem van igazam, azt megvédtem, akár egy tanárral szemben is.

Szóval nem mondható rám, hogy konzervatívan voltam nevelve.

Azért, amiért nem vagyok r*banc, már rögtön begyöpösödött vagyok? Vagy azért, mert rühellem a gerinctelen alakokat, és azt, hogy minden hülyeségre ész nélkül ráragasztják a liberalizmus és szabadság címkéjét?

Engedd már meg nekem, te "ultraliberális" honpolgár (mert valójában szimpla mezei hülye vagy), hogy felemeljem a szavam a társadalomnak a morális vesztébe rohanása ellen, és hogy legyen tartásom és a tükörbe tudjak nézni. Ma ez gáz, de én bevállalom, hogy ember vagyok és igazi nő, aki élvezi az életet és a fiatalságát, szívből tesz dolgokat, de nem meggondolatlanul!

Köszi!

2013. márc. 20. 18:49
 154/204 anonim ***** válasza:
69%

Van is személyes példám: adott a munkahelyem, ahol jelenleg hárman dolgozunk együtt (két fickó, és én, egy szem nőként a részlegben).

Az egyik fickónak van barátnője, de képzeld el, hogy akkora játékos a gyerek, hogy simán tart még minimum három(!) csajt az aktuális mellett, és fűzögeti a főnöknőket is. A barátnője erről vagy tud, vagy nem, de én az utóbbira tippelek, mert szerintem nem vágna jó pofát ahhoz, ha tudná, hogy a pasi gumi nélkül - igen, az idegen csajokkal is.

Mikor ezt megtudtam róla, még távoli ismerősnek sem kívántam, nem hogy bármi mást is! Akkora csalódás volt nekem ez az ember, hogy el sem hiszed!

Pedig amúgy teljesen közvetlen, beszédes, nyitott típus, de ezzel a viselkedésével iszonyatosan leírta magát.

Ja! A lényeg az, hogy most engem kerülget. Rendesen rosszul vagyok tőle, de komolyan, és igyekszem kerülni, mert különben kijönne belőlem az állat, és akkor kő kövön nem maradna.

Szóval hihetetlen, hogy van bőr a képén....

2013. márc. 20. 19:28
 155/204 anonim ***** válasza:
22%

#153, tudod, ha nem rád lenne igaz az a jelző, amit másokra tukmálsz, akkor rá kellene jönnöd, hogy a "társadalom morális vesztébe rohanása" az pontosan az, ha bárki, ismétlem BÁRKI feljogosítva érzi magát arra, hogy a saját morálját, értékrendjét akarja bárki másra rá erőltetni.

A szexualitás magánügy, az adott ember, embercsoport tökéles magánügye, hogy eggyel vagy többel, azonos neművel vagy különböző neművel, párban vagy csoportban vagy akárhogy gyakorolja. Ennek a belátásához nem kell semmiféle ultraliberalizmus, untig elég más emberek gondolkodását és szabadságát elfogadó tisztességes embernek lenni.

2013. márc. 20. 22:33
 156/204 A kérdező kommentje:
Végül inkább nem beszéltem vele, mert átgondoltam, hogy hülyeség ezt kérni. Arról beszéltünk hogy most nekem egy ideig biztos nem lesz senkim, erre mondta, hogy neki sem volt jó ideje (amit gondoltam), most le van foglalva (na igen működnek a hormonjaim :D). Szóval ennyit beszéltünk. Meg azt mondta szerinte 2-3 hónapon belül újra csúcsformában leszek ahogy ismer, most is csinos vagyok ne parázzak. Átgondolva lehet hogy ez is most az igazi bajom, kicsit félek, hogy nem lesz minden rendben a testemmel és attól félek, nem leszek elég vonzó. Bár figyelek magamra.
2013. márc. 20. 23:01
 157/204 anonim ***** válasza:
57%
Kérdező, akkor no para, ahogy írtam is neked a #6-ban, az emberek többségében "automatice" benne van, hogy ilyen élethelyzetekben szolidáris.
2013. márc. 20. 23:05
 158/204 anonim ***** válasza:
76%
Én azon az állásponton vagyok, hogy igen is megkérhetted volna...de a te dolgod.
2013. márc. 21. 12:51
 159/204 anonim ***** válasza:
25%

"A szexualitás magánügy, az adott ember, embercsoport tökéles magánügye, hogy eggyel vagy többel, azonos neművel vagy különböző neművel, párban vagy csoportban vagy akárhogy gyakorolja."

K*rvára nem magánügy, amint kiviszi azt a társadalomba!

2013. márc. 21. 17:42
 160/204 anonim ***** válasza:
66%
És a kérdező pontosan hogy viszi ki a társadalomba?
2013. márc. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!