Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nyitott házasságban szerintetek el lehet várni a férjtől, hogy míg a felesége terhes/babázik addig ő se szexeljen mással?
Off...
Hogy tudod ugy megcsokolni, hogy mas pinat nyalt vagy o teged ugy megcsokolni hogy a szadba vertek elotte???
Nekem ez elkepzelhetetlen... a szerelem nem ez...
Te meg csak hisztizel mert teged eddig mas is huzogatott de terhesen ez a szam boven le fog csokkenni... Nem varhatod el... ez csak hiszti hogy apa ne menjel b szni mert most engem sem b.szik meg senki. Gratulalok irtak itt erkolcsi alapokat... Szerintem nem tudjatok a jelenteset... Ti egy futo kaland vagytok amibol hazassag lett. Tok jo mert van aki haza var teged es ot is, de majd ha egyszer lefekszel az igazival (vagy o) hamar lefaroltok a kapcsolatbol... Az eletem teszem ra barmikor, hogy ez egyikotok reszerol se oszinte tiszta szerelemmel indult... Abban ez biztos elkepzelhetetlen...
Nem papolok en 16 evesen csinaltam ezt. Mikor parom megismertem ez az elet elkepzelhetetlen lett... 5 eve vagyunk egyutt gondolatban is csak vele vagyok mert o a tokeletes, a masik felem. Nem csak az eletben hanem az agyban is
Kedves Kérdező!
Nálunk jelenleg ugyanez a szitu!Most hogy gyerekeink születtek, sem módom, sem lehetőségem nincs, hogy esetleg mással is jól érezzem magam, biztos a hormonok játszanak ebben szerepet, mert amikor vége a szoptatásnak minden a normális kerékvágásban halad tovább.
A terhességek alatt a párom nem volt mással, párszor említettem neki, hogy nyugodtan szórakozzon, de félt, hogy féltékeny lennék, hogy én nem tudok ugyanúgy szórakozni, mint ő, így nem volt mással. Persze valahol nekem is jól esett, hogy szolidaritásból nem volt mással, de neki biztos nem volt így könnyű.
Mivel már harmadszorra szültem/babázok, így csak a közti időszakokban tudunk mással is lenni, de megoldottuk.
Remélem nálatok is megoldódik úgy, hogy mindenkinek jó legyen.
Üdv!
"Nekem pl. felfoghatatlan miért ennyire fontos a testi hűség, mit veszt valaki azzal, ha a mással is lefekszik a párja? De elfogadom hogy más úgy gondolja ez csak a szerelembe fér bele. Nem vagyunk egyformák."
Akkor miért is akarod elvárni, hogy a férjed ne menjen máshoz, amíg terhes vagy/babázol?
"Akkor miért is akarod elvárni, hogy a férjed ne menjen máshoz, amíg terhes vagy/babázol?" - tudod utolsó, ezt hívják úgy, hogy az ember igénye az igazságosságra. Feltehetően te sem bírod elviselni, ha a párod a fotelban dönglik, amíg neked a konyhában kell robotolnod, miközben ugye egyfelől nem féltékeny vagy a fotelra, másfelől semmi bajod se lenne a fotelban dögléssel, ha te is tehetnéd.
A nyitott kapcsolat - minden tévhittel szemben - az átlagnál magasabb fokú moralitást követel a benne résztvevőktől, pont azért, mert nem működnek benne a szokások és társadalmi konvenciók gátjai. Amit itt a Kérdező felvetett, az pl. a legtöbb nyitott kapcsolatban teljesen evidens, ha az egyik objektív okokból nem tud élni a jogával, akkor a másik is korlátozza önmagát.
Szóval bizony az van, hogy ha vennél hagyományos kapcsolatban élő párokat, meg nyitott kapcsolatban élő párokat, és egy olyan szitut, hogy a pár egyik tagja kórházba kerül több hónapra vagy hasonló, valószínűleg a hagyományos kapcsolatban élők közül keresnének többen harmadik félnél "vigaszt", és nem a nyitott kapcsolatban élők, ha hiszed, ha nem. A hagyományos kapcsolat azt tudja - minden fényezés mellett - hogy amíg volt sorkatonai szolgálat (bezzegazénidőmbenmásfélév:)), bevonult úgy a század, hogy a 2/3-ának volt barátnője, és leszerelt úgy, hogy volt 2-nek, és ez tény, tapasztalat.
Pont, hogy morális szinten alacsonyabban vagytok, mint azok, akik nem kef*lnek mással a társukon kívül. Túlmagyaráztok egy egyszerű képletet (házasság=2 ember), és mentséget kerestek magatoknak, hogy miért nem akartok felnőni végre és lejjebb venni a gázkart.
Nagyon veszélyes az életmódotok, mert sajnos előbb-utóbb biztos, hogy v.melyikőtök kötődni kezd érzelmileg.
Ilyenkor hogy oldjátok meg a helyzetet?
Nem tartotok attól, hogy beszél rólatok a munkahelyeteken, vagy megpróbál bármi módon ártani? Azért kérdezem, mert rengeteg őrült ember van a világon, és nem is látszik rajtuk, hogy milyenek.
" Túlmagyaráztok egy egyszerű képletet (házasság=2 ember), és mentséget kerestek magatoknak," - nem hiszem, hogy egy emberpárnak bármiféle mentség kellene arra, hogy az életét nem valamiféle külső elvárások szerint éli, hanem úgy, ahogy nekik jó. Arra csakugyan van szabály, hogy (Magyarországon) egy ember egy másik emberrel házasodhat, de olyan szabályról nemigen tudok, hogy embereknek - pláne egymás tudtával és beleegyezésével - ne lehetne másokkal is szexuális kapcsolata akár...
Egyébként meg nem értem, honnan a rosszindulat, amivel egyesek másokat arra akarnak rávenni, hogy a saját életüket a számukra abszolút nem megfelelő értékrend szerint szenvedjék, pusztán azért, mert ezeknek az egyeseknek ez így jobban tetszene...
"Nagyon veszélyes az életmódotok, mert sajnos előbb-utóbb biztos, hogy v.melyikőtök kötődni kezd érzelmileg.
Ilyenkor hogy oldjátok meg a helyzetet?"
- ez a lényeg. És még azt is hozzá kell tenni, ha nem is a két "nyitott" félből lesz valameély lesz szerelmes (nem szex, szerelem, ami mást nem tűr) -hanem a nyitott pasziánszjátékba bevont 666 férfi és nő közül valamely.. és szétrohasztja a jajdemorálisan topon vagyunk kapcsolatot. Ezért ez érthetetlen, nem ítélkezünk, nem irigyeljük, NEM ÉRTJÜK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!