Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/197 anonim ***** válasza:
100%

A szeretőd fűződő "semmi" érzelemből szerelem lett? Nocsak.

A gyerekeidet sajnálom csak, ti hárman megéritek a pénzeteket.

2013. júl. 1. 21:09
 132/197 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem is lett vészes, csak nem tudom a jelenlegi barinőd mellett kitartasz e? Ha megcsalod kezdőik elölről az egész
2013. júl. 1. 21:19
 133/197 anonim ***** válasza:
100%
Te is írtad, hogy nem tudod magad féken tartani. Lehet, hogy most azt hiszed igen, de majd jobb egy fiatalabb és hajtani fog tovább a véred!
2013. júl. 1. 22:03
 134/197 anonim ***** válasza:
100%

Én nem emlékszem olyanra,hogy a Kérdező ilyet írt volna,hogy a másikat nem fogja megcsalni meg így érezne.:)

Egyébként szerintem a Feleséged most biztos azt hiszi,hogy ezt Te így is akartad és azért tálaltál.Mert Én sem hinném el,hogy ezek után alakultak csak úgy a dolgok,hogy végül egymás mellett kötöttetek ki.Vagy ez nem bántja a Feleséged?

2013. júl. 1. 22:19
 135/197 anonim ***** válasza:
37%
Tudjátok mit nem értek? Ha minden igaz, amit a kérdező leírt, akkor itt a válaszadók miatt ment szét egy család. Ugyanis, azt nem vette észre senki, hogy a feleség tudta, hogy a férje csalja, mégis becsukta a szemét, még a fejét is elfordította. Persze, hogy feltűnt neki, hogy a férje munkája nem egyenesen arányos a keresetével, de neki megfelelt így, meg is mondta. Szexelni sem kellett neki, mert a kérdező a gerjedelmét letudta máshol. Még egy piros pont a másik nőnek. A kérdező lelki állapota meg a kérdező ügye, nem a feleségéé. DE! Ti itt nekiestetek, hogy őszinteség így, meg úgy. Mire ő megfogadva az "okos" tanácsokat, borított otthon mindent. Erre a felesége nem tehetett mást, mint tudomásul vette a dolgokat, hiszen így már muszáj volt neki. El is válnak. Az asszony nem dolgozik, az most lényegtelen, hogy miért. De az tuti, hogy már nem is fog. Hiszen ennyi kihagyással, nulla tapasztalattal, annál a korosztálynál esetleg végzettség nélkül hova kellene pont ő? Ott fog majd tengődni a segélyeken, és a kérdező által vetett forintokon, ami roppant bizonytalan lesz számára. A kérdező meg szépen elballag a naplementében. A kis lelke megnyugodott, és ugye az a lényeg. Tudjátok, szerintem ti tettétek tönkre ezt a családot. Hiszen a feleség tudta milyen ember a férje, mégis elfogadta olyannak, amilyen. A kérdező is elvolt magával. Most a felesége nyomorogni hogy, a kedves válaszadók fene nagy igazság érzete miatt. Én igazából őt sajnálom a 3 ember közül. A gyerekekről már nem is beszélek. Itt a gyerekek kora mellékes. Büszkék lehettek magatokra. Hangsúlyozom, persze,hogy ha minden itt leírt szó igaz volt. Másrészről magam láttam egy ugyanilyen házasságot. A férj dettó ilyen volt, a feleség ugyanígy viselkedett. Ez már pár éve volt, de nem tudom felejteni.
2013. júl. 2. 06:58
 136/197 anonim ***** válasza:
79%

Hát az meg nagy poén hogy hazudik még 20 évig és folyamatosan zsarolva van....

Egyébként meg nem mi tehetünk arról hogy tönkrement a házassága hanem ez a ffi saját maga...már ne szakadjon le az ég, de ha itt valaki kérdez valamit és válaszolnak neki, na nehogy már még mi legyünk a hibásak....mintha mi csináltuk volna azt a mellékes gyereket.......

Jézusom utolsó jobb ha inkább meg se szólalsz.

2013. júl. 2. 09:26
 137/197 anonim ***** válasza:
92%

ui: dolgozni meg mindenki tud, nehogy már az otthonülés miatt sajnáljam, gondolom lakásban maradtak és a férj majd fizet gyerektartást is szépen...keres munkát neki is jobb lesz, és ha neki is van valakije akkor mi van?

nah..

2013. júl. 2. 09:28
 138/197 anonim ***** válasza:
87%
Ja majd a válaszadók lesznek a hibásak :)
2013. júl. 2. 09:45
 139/197 anonim ***** válasza:
79%
Na ez a legjobb, ezen jót röhögtem hogy miattunk válnak el...mekora idióták vannak itt..tényleg meg sem kellett volna szólalnod
2013. júl. 2. 10:15
 140/197 anonim ***** válasza:
100%
ez milyen már, hogy mi tettük tönkre a feleség életét??? :D :O az év vicce... most nem azért, de valaki innét pisztolyt tartott bárkinek a fejéhez is, hogy "már pedig ezt csinálod és kész"??!!! NEM! A sztoriban 3 ember van: a feleség, a férj és a szerető. Ennek a három embernek kell tudni eldönteni, hogy ki mit akar. Azon felül lehetőség van arra, hogy idegen embereknek itt kikérjék a véleményüket. Ezt a férj megtette, de amit mi itt írunk az nem Szentírás, csak egyéni vélemény, javaslat és ha nem akarja nem fogja elfogadni...
2013. júl. 2. 12:26
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!