Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
 151/197 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Állandóan dolgozom, főleg hétköznap, nem tudok mindig netezni. Egyik kérdésben ami itt van a GYIK-en, sem lehettek biztosak benne, hogy igaz. Én megírtam a legelején, hogy igaz, megírtam, hogy hogy alakultak a dolgaim, kb. 3 hete tettem fel a kérdést. Ez alatt ezek történtek, mást nem tudok mondani.

Valaki kérdezte, hogy mit szólt a feleségem, hasonló érdektelenség látszódott rajta mint általában minden mással kapcsolatban. Azt mondja fél a jövőtől, csak érdekelte. Én biztosítottam, hogy nem hagyom magára, persze ilyen jó élete nem lesz, de nem kell aggódnia amíg nekem így megy a szekér.

Lehet, hogy furcsa ez így ahhoz képest, hogy mennyire akartam ezt a házasságot, de mint már írtam sok mindent megmutatott ez a helyzet nekem, így döntöttem, csinálom és kész.

Persze az egész család nekem ugrott, hogy milyen szemét vagyok, főleg Anyósék, ezt vártam is, nem érdekel.

2013. júl. 7. 09:15
 152/197 anonim ***** válasza:
90%

Még nem olvastam végig.

1. A házassági esküdet nem tartottad be, elvettél egy nőt, aki azt hiszi, hogy tiszta és becsületes férfival él együtt.

2. Össze-vissza tartottál barátnőket, a feleséged már nem volt elég jó neked?

3. A hivatalos családtól havonta hatalmas összeget vonsz el azért, hogy egy másik családot támogass.

4. és most itt nyafogsz, hogy mi lesz veled.

Ne haragudj, egyáltalán nem tudlak sajnálni. A feleséged sajnálom, amiért éveken át átverted. Remélem, azért szégyelled magad.

Egyébként ez a büntetés az élettől, hogy kezdesz becsavarodni, és szétszakadsz a melóban. És hogy mit kapsz a feleségedtől, talán nem teszed zsebre (ha van esze, nem bocsájt meg, és oda is fizethetsz gyerektartást).

2013. júl. 8. 11:39
 153/197 anonim ***** válasza:
88%

Oóóó, most végigolvastam, már látom, hogy összeköltöztél a szeretővel.

Ezután lesz eszed, és gumit húzol, amikor ráunsz a 28 évesre is? Ha már nem tudsz egyenes ember maradni? A barátnőd pedig elfogadta, hogy lesz mellette más is?

Kedves kérdező, én nagyon sajnállak egyébként. Mert fogalmad sincs, mi a "jóban-rosszban", és a "vele megelégszem". Az pedig ezerszer jobb annál, mint hogy időnként friss hússal legyezgesd magad....

2013. júl. 8. 12:21
 154/197 anonim ***** válasza:
73%

Hát ekkora férget, mint te kedves kérdező... Vagy a fantáziád túl nagy, vagy tényleg ilyen szívtelen ÁLLAT vagy... Undorító.

Ha kitaláció annak marhajó! Ennyi embert így felbőszíteni és behúzni a csőbe. Lécci írjál már egy jó forgatókönyvet a Barátok közt-nek is!!!!Köszi.

2013. júl. 8. 12:27
 155/197 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem ez egy unatkozó tini meséje, de tényleg jó mese volt :D

Látszik, hogy nyáriszünet van és meleg ezért mindenfélét kitalálnak.

2013. júl. 8. 13:14
 156/197 anonim ***** válasza:
79%
Arra lennek kivancsi hogy szegeny gyerekeid mit szoltak hogy apuci eggyik naprol a masikra elcuccolt.mit mondtal nekik?nyugodt a lelked kerdezo?
2013. júl. 8. 13:27
 157/197 anonim ***** válasza:
72%

Haha... ha valódi, ha fikció, meg kell hagyni, hogy ez a kérdés kellemes olvasmány volt, a lehetőségekhez képest legkevésbé negatív végkifejlettel - a történet összes szereplőjét beleértve.

Kérdező, azért egyre felhívnám a figyelmed, attól, mert az egyik nőtől megszabadultál, még nem szükséges jó kapcsolatfüggőként azonnal odacuccolnod a másikhoz, szerintem adj pár hónapot neki, hogy alakuljon a dolog, már csak azért is, hogy ne hurcolássz a szinte törvényszerűen felbukkanó válóperi feszkókat egyik családból a másikba - majd ha lezajlott a válóper, ráértek összeköltözni, azt gondolom. Arra meg kínosan vigyázz, hogy ne hagyd magad kifosztani, pl. semmiféle házastársi tartásba ne menj bele - ilyen helyzetben az ember hajlamos a hirtelen jött felszabadulás eufóriájával mindent aláírni, csak már vége legyen - tilos. Nagylelkűnek kell lenni, de nem baleknak.

2013. júl. 8. 14:13
 158/197 anonim ***** válasza:
41%

" Nagylelkűnek kell lenni, de nem baleknak."

Amiket csinált, azután simán megérdemli, ha az évek alatt többszörösen átvert asszony kap többet....

2013. júl. 8. 14:25
 159/197 anonim ***** válasza:
76%

"ha az évek alatt többszörösen átvert " - ja, meg önmagát bármi áron eltartató - ugye ez is a jelzői között van. Hát megmondom őszintén, én a Kérdező feleségét legalább ugyanannyira hibásnak tartom ennek a házasságnak a kudarcában, mint a Kérdezőt, egyáltalán nem egy szerencsétlen áldozatnak. Tudod, ez az "élvezem, hogy eltartanak, és még szexelnem se kell, de ha borul a bili, akkor én ám egy szegény áldozat vagyok" ez az a mentalitás, ami még kéjhölgynek (fogalmazzunk disztingváltan) se jó...

Itt ha beszélhetünk áldozatokról, azok max a gyerekek (az meg a felnőtteken múlik, hogy mennyire lesznek azok) a felnőtt szereplők mindegyike valamiben hibás, és valamiben áldozat egyben, azt gondolom.

2013. júl. 8. 14:31
 160/197 A kérdező kommentje:

Utolsó! Végre valaki megértett!!! Hihetetlen!

"vele megelégszem" én máshogy fogalmaznék, állandóan másra vágyom azt elnyomom és így élek, lehet úgy is nem azt mondom, de hogy mi a jó és kinek azt embere válogatja. Az én értelmezésemben az megalkuvás, erkölcsbajok!

A gyerekeknek szépen el lett magyarázva, hogy ugyanúgy szeretjük őket, sok időt fog velük tölteni Apa a jövőben is.

"Ha megunom a 28 évest" direkt nem dicsekedtem eddig és ezt sem annak szánom de muszáj leírni, hogy egy jó alakú, szép arcú, magára folyamatosan adó, temperamentumos nőről van szó, ilyen szempontból abszolút ideálom. Hiszem, hogy hosszú évekig fenn tudja tartani az érdeklődésemet. Az elmúlt két évben rajta kívül nem volt senki más. (leszámítva a feleségemet)

2013. júl. 9. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!