Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/197 A kérdező kommentje:
28 éves, ő is egy fiatal fenék!! Nem is akármilyen! :-)
2013. jún. 27. 13:44
 112/197 anonim ***** válasza:
14%
28 éves és 18 éve házasok vagytok? Az szép...
2013. jún. 27. 13:51
 113/197 A kérdező kommentje:
A szeretőm 28 jó ember!!! A feleségem 46.
2013. jún. 27. 14:14
 114/197 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocs, félreértettem.
2013. jún. 27. 14:27
 115/197 anonim ***** válasza:
7%
28 az már öreg, ráadásul már meg is fialt, tág p*na. Te meg már bőven trotyi vagy. 20 éves korig van fiatalság. ^.^
2013. jún. 27. 16:01
 116/197 A kérdező kommentje:
Szűk még most is, bomba testtel. Nem kell irigykedni.
2013. jún. 27. 20:06
 117/197 anonim ***** válasza:
100%
irigykedni :DDD egy olyan nőre aki eladja magát egy tuskó parasztnak?? :D valószínű :D
2013. jún. 27. 20:08
 118/197 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó igazad van, hiszen ha a szeretõje nem talál magának hozzávaló pasit, akkor ott már nagy a gáz, ha egy 45 évessel marad.

Aki biztosan mindig bizonyitani akarja magának a férfiasságát,azért kereste a fiatal nõket.

Ja és igen fröcsögök és kérdezõ további bizonyitást neked sikerekben!

2013. jún. 27. 20:11
 119/197 anonim ***** válasza:
100%

Irigykedni? Állítom, nem találsz itt olyan embert, aki cserélne veled. Nem olvastad a kommenteket?

Na, azért megnézném, a bomba nő mikor cserél le egy feszes testű, nem lottyadt t..kű hapsiért.

Neki sem mindegy, hogy főzőkolbász, vagy téliszalámi.

Pénzedért, nem az eszedért van veled.

2013. jún. 27. 20:11
 120/197 anonim ***** válasza:
100%

felkelti az érdeklődésedet mert egy percet sem éltél vele. Aztán odacuccolsz és bedarálnak a hétköznapok, 5 év múlva hiába a feszes popsi meg szűk punci hidd el másfelé mész. Ha a feleséged nem tudtad megbecsülni Őt sem fogod...

sajna de akik előttem írtak igazuk van + ott van hogy ha együtt éltek nem jöttök ki.

Én is gondoltam már emberről hogy Ő a világ közepe két múlva meg....na hagyjuk is.

2013. jún. 27. 21:17
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!