Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Utolsó igazad van, hiszen ha a szeretõje nem talál magának hozzávaló pasit, akkor ott már nagy a gáz, ha egy 45 évessel marad.
Aki biztosan mindig bizonyitani akarja magának a férfiasságát,azért kereste a fiatal nõket.
Ja és igen fröcsögök és kérdezõ további bizonyitást neked sikerekben!
Irigykedni? Állítom, nem találsz itt olyan embert, aki cserélne veled. Nem olvastad a kommenteket?
Na, azért megnézném, a bomba nő mikor cserél le egy feszes testű, nem lottyadt t..kű hapsiért.
Neki sem mindegy, hogy főzőkolbász, vagy téliszalámi.
Pénzedért, nem az eszedért van veled.
felkelti az érdeklődésedet mert egy percet sem éltél vele. Aztán odacuccolsz és bedarálnak a hétköznapok, 5 év múlva hiába a feszes popsi meg szűk punci hidd el másfelé mész. Ha a feleséged nem tudtad megbecsülni Őt sem fogod...
sajna de akik előttem írtak igazuk van + ott van hogy ha együtt éltek nem jöttök ki.
Én is gondoltam már emberről hogy Ő a világ közepe két múlva meg....na hagyjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!