Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Jaaaj,annyira egyértelmű,hogy mit akar itt ez a 27 éves nő.:)
Na mi újság Kérdező?
98 köszönöm! Amint azt az előzőekben is írtam, a fröcsögő kommenteket teljesen figyelmen kívül hagyom!
Fejlemény: Amikor a szeretőm meghallotta, hogy mi történt úgy örült mint egy kisgyerek, megható volt. Azt mondta sosem a pénz érdekelte csak én! Hozzátette, hogy hagyjak ott mindent a feleségemnek, a házat is ami az enyém (házassági szerződéssel éltünk) meg amit csak akarok, és költözzek hozzá, ő hamarosan visszamegy dolgozni. A havi gyt sem érdekli. Elmondta , hogy mennyire szeret és milyen régóta, nem számítanak az anyagiak majd együtt megoldjuk. Ő a saját kis lakásába lakik,tényleg jólesett, hogy megosztotta volna velem. Annyira meglepődtem , mindkét nőtől teljesen mást vártam.
Egyelőre kivettem egy albérletet, és ma át fogok cuccolni. Maradok amíg le nem tisztulnak a dolgok.
A feleségem nem akarta, hogy elköltözzek, teljesen életképtelen egyedül, nagyon úgy látom, hogy évek óta csak a kényelmes életért volt velem és nem igazán érdekelte semmi. Csak ne kelljen csinálni semmit...
Az utóbbi napokban rájöttem, hogy kár volt ilyen görcsösen ragaszkodni ehhez a házassághoz. Üzenem a sok fröcsögőnek: hogy az én életem is rendbe jöhet!!! és a dolgok nem feketék vagy fehérek!!
Dehát azt írtad,hogy a "szeretőd" iránt nem érzel semmit,a Feleségedet meg szereted.Most akkor hogy van ez?
Elhiszem,hogy jól esett a másiktól,amiket mondott,de ezek az Ő érzelmei,nem az lenne a fontos,hogy Te mit érzel?
82-es vagyok amúgy,aki már többször is írt,nem a "fröcsögők" közül való.
Szia 82-es!
Igen de azt is írtam, hogy megváltoztak a dolgok az utóbbi napokban és még fogalmam sincs, hogy ki iránt és mit érzek. A szeretőmre nagyon mérges voltam két éven át nem beszéltük meg a dolgokat csak ment a követelőzés. De mindig írtam, hogy ő engem akar, csak nem gondoltam volna, hogy ennyire őszintén mert ezzel most bizonyított. Részletezte, hogy mennyire szeret. Ha én tegyük fel otthagynám a házamat és emellett a fizetésem közel felét átutalnám a feleségemnek akkor sok haszna már nem lenne belőlem a szeretőmnek úgyhogy én ezt bizonyítéknak veszem. Ráadásul elég jó munkája volt és visszavárják. Azért szimpatikus, hogy menne dolgozni nem csak a sült galambot várja.
Azért elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...hiszen ő olyan nő aki még két év után is állandóan felkelti az. Mindegy most nyugi van és mindent át fogok még ezerszer rágni.érdeklődésemet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!