Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/197 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok az, más hibám neekem is van. De soha, soha nem tudnék megalázni valakit, akit állítólag szeretek. A megcsalás az megalázás. A másik földbetiprása. Ez a féreg is csak azért vinnyog itt, mert lángot kapott a hátsófele. Ha a kedves szeretője ezután is csendben meghúzódna és csak a 60.000 ft-t gombolná róla hónapról hónapra, akkor ugyanúgy félredugna és hülyét csinálna a feleségéből.
2013. jún. 26. 18:42
 102/197 anonim ***** válasza:
25%
Akkor sincs jogod ítélkezni, ha ilyet pont nem csináltál.Amúgy meg, soha ne mondd, hogy soha, az ember képes hatalmas meglepetéseket okozni még saját magának is.még akkor is, ha teljesen meg van győződve arról, hogy na, ő aztán feddhetetlen...
2013. jún. 26. 18:54
 103/197 anonim ***** válasza:
79%

Jaaaj,annyira egyértelmű,hogy mit akar itt ez a 27 éves nő.:)

Na mi újság Kérdező?

2013. jún. 26. 19:18
 104/197 A kérdező kommentje:

98 köszönöm! Amint azt az előzőekben is írtam, a fröcsögő kommenteket teljesen figyelmen kívül hagyom!

Fejlemény: Amikor a szeretőm meghallotta, hogy mi történt úgy örült mint egy kisgyerek, megható volt. Azt mondta sosem a pénz érdekelte csak én! Hozzátette, hogy hagyjak ott mindent a feleségemnek, a házat is ami az enyém (házassági szerződéssel éltünk) meg amit csak akarok, és költözzek hozzá, ő hamarosan visszamegy dolgozni. A havi gyt sem érdekli. Elmondta , hogy mennyire szeret és milyen régóta, nem számítanak az anyagiak majd együtt megoldjuk. Ő a saját kis lakásába lakik,tényleg jólesett, hogy megosztotta volna velem. Annyira meglepődtem , mindkét nőtől teljesen mást vártam.

Egyelőre kivettem egy albérletet, és ma át fogok cuccolni. Maradok amíg le nem tisztulnak a dolgok.

A feleségem nem akarta, hogy elköltözzek, teljesen életképtelen egyedül, nagyon úgy látom, hogy évek óta csak a kényelmes életért volt velem és nem igazán érdekelte semmi. Csak ne kelljen csinálni semmit...

Az utóbbi napokban rájöttem, hogy kár volt ilyen görcsösen ragaszkodni ehhez a házassághoz. Üzenem a sok fröcsögőnek: hogy az én életem is rendbe jöhet!!! és a dolgok nem feketék vagy fehérek!!

2013. jún. 27. 05:11
 105/197 anonim ***** válasza:
97%

Dehát azt írtad,hogy a "szeretőd" iránt nem érzel semmit,a Feleségedet meg szereted.Most akkor hogy van ez?

Elhiszem,hogy jól esett a másiktól,amiket mondott,de ezek az Ő érzelmei,nem az lenne a fontos,hogy Te mit érzel?

82-es vagyok amúgy,aki már többször is írt,nem a "fröcsögők" közül való.

2013. jún. 27. 10:19
 106/197 A kérdező kommentje:

Szia 82-es!

Igen de azt is írtam, hogy megváltoztak a dolgok az utóbbi napokban és még fogalmam sincs, hogy ki iránt és mit érzek. A szeretőmre nagyon mérges voltam két éven át nem beszéltük meg a dolgokat csak ment a követelőzés. De mindig írtam, hogy ő engem akar, csak nem gondoltam volna, hogy ennyire őszintén mert ezzel most bizonyított. Részletezte, hogy mennyire szeret. Ha én tegyük fel otthagynám a házamat és emellett a fizetésem közel felét átutalnám a feleségemnek akkor sok haszna már nem lenne belőlem a szeretőmnek úgyhogy én ezt bizonyítéknak veszem. Ráadásul elég jó munkája volt és visszavárják. Azért szimpatikus, hogy menne dolgozni nem csak a sült galambot várja.

Azért elgondolkodtam, hogy mi lenne ha...hiszen ő olyan nő aki még két év után is állandóan felkelti az. Mindegy most nyugi van és mindent át fogok még ezerszer rágni.érdeklődésemet

2013. jún. 27. 10:44
 107/197 anonim ***** válasza:
100%
Majd írd meg mi lett a vége!
2013. jún. 27. 10:49
 108/197 A kérdező kommentje:
szóval felkelti az érdeklődésemet, ezt akartam írni
2013. jún. 27. 11:30
 109/197 anonim ***** válasza:
100%
Hiába kelti fel az érdeklődésed, a farkad úgyis visz majd máshova
2013. jún. 27. 11:58
 110/197 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 109-es mondja. Most felkelti az érdeklődésedet. Mondjuk pár hónapig. Aztán úgyis jön egy fiatal fenék és onnantól kezdve kezdődik minden az elejétől...
2013. jún. 27. 13:04
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!