Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/197 A kérdező kommentje:
Milyen sok bölcs van itt. Hát ez nem semmi! Állandóan a pénzzel jöttök, a nőim többségének eleinte fogalma sem volt, hogy mennyi pénzem van, mégis tapadtak rám... De unom ezt a hülye vitát. Felesleges ide kérdést kiírni. Úgyhogy most megköszönöm azoknak akik normális válaszokat adtak.
2013. jún. 27. 21:47
 122/197 anonim ***** válasza:
41%
28 évesen egy 45 éves farkon ugrálni? Van akinek van gusztusa :)
2013. jún. 27. 22:27
 123/197 anonim ***** válasza:
89%
Na, most már mutass egy képet!
2013. jún. 27. 22:35
 124/197 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ, hogy milyen nõk tapadtak rád, mert ugye az sem mindegy!;):)
2013. jún. 27. 23:14
 125/197 anonim ***** válasza:
78%
Azért majdha csalódsz jussunk már eszedbe.
2013. jún. 27. 23:15
 126/197 anonim ***** válasza:
67%
Hát ez jó. 10 oldallal előbb még egy betojt majom voltál, most meg egy nagyképű majom lettél.
2013. jún. 28. 08:45
 127/197 anonim ***** válasza:
39%
A válaszadók meg idióták voltak az elején, meg a végén is :-)
2013. jún. 28. 18:47
 128/197 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kisregény volt. Kíváncsi lennék, hogy mi lett a kérdezővel ezek után. Végül is elköltöztél, vagy otthon maradtál?
2013. jún. 29. 14:23
 129/197 anonim ***** válasza:
100%

Mi lenne?A felesége már úgyis unja, a szerető meg tárt karokkal várja.Megy a szeretőhöz,és nevelik együtt a gyereket.

Ja,nem mindegy,hogy a 46 éves,vagy a 28 éves friss hús....:(

2013. jún. 29. 16:49
 130/197 A kérdező kommentje:

Végül: a feleségemmel elválunk, közös megegyezéssel. A szeretőmmel szorosabbra fűztem a dolgot, úgy néz ki együtt maradunk. Két hete még álmomban nem gondoltam volna, hogy ez lesz, csak azóta sok minden változott.

Többen kérdeztétek, hogy mi lett ezért leírtam.

2013. júl. 1. 21:05
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!