Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Szerintem te üzletember vagy és azt veszed meg, amihez kényelmesebben és gyorsabban hozzájutsz. És azt hiszed, minden és mindenki áru.
A házasságod egyébként úgy tűnik, már régen halott, mert hagytátok meghalni. Te és a feleséged.
Hogy kiket mennyiért veszel meg, az a te dolgod, de hogy a gyerekek miért és hol maradtak le ennyire, azt végképp nem értem.
5 év múlva
50 éves lettem, az életem romokban. Sajnos a cerka már nem fog úgy mint 45 éves koromban amikor azt hittem, hogy azon kell aggódnom, hogy a 28 éves szeretőm fenn tudja-e tartani hosszabb távon az érdeklődésemet. 33 éves, a feneke még mindig feszes, az alakja még mindig bomba, csak sajnos lelépett egy működő képes negyvenessel.
Hellóka!
Érdekes volt végigolvasni a történetet..
Ha igaz, akkor én nem is értem, hogyan lehetsz ilyen jó állásban (bár nem írtad, de ilyen magas fizetést csak felsővezetőként kaphat az ember) mert BUTA vagy. Valószínűleg külföldön végeztél sulit, vagy kapcsolatokon keresztül, esetleg a sok év kitartó munkája míg "felmásztál" a ranglétrán pl. egy multinál. De egyértelmű, hogy nem vagy egy Bill Gates. :D
A legrafináltabb a sztoriban a szeretőd. Visszamegy dolgozni, meg kis lakás, meg szerény élet stb. aham.. és ezt te el is hiszed. Ő pontosan tudja, hogy TE nem leszel képes feladni azt az életet amit eddig éltél, mert egyszerűen az ember olyan, hogy nagyon nehezen mond le a jóról, pláne a megszokott jóról. :)) De azzal, hogy ezt bemeséli neked, elhitetti, hogy ő a kis önfeláldozó, szerelmes, jótétlélek, aki csak rád várt (28 évesen a feszes fenekével.. aham, sure). Rafinált, türelmes (ha már eddig várt, persze hogy még tud várni pár hónapot) és tudja, hogy csak idő kérdése és az övé lesz mindaz ami eddig a feleségedé volt. (Ezt bizonyítja a kocsi kérés is többekközött (!!), ezzel a orssz dumával, hogy gyalog viszi a gyereket az orvoshoz.) Pár év együttélés (naponta együtt vagytok, előjönnek a konfliktusok) után a kapcsolatotok ugyanúgy ki fog hűlni, mint a feleségeddel, de te akkorra már 50+ éves leszel és majd feladhatsz ilyen "diáklányt nagyvonalúan támogatnék" hirdetéseket. :D
A feleséged reakciója érthető. 46 évesen valóban nem találna munkát, főleg nem tudna ott alkalmazkodni. Gondolom volt neki saját kocsi, hetente fodrász, kozmetika, ez-az. Ezt az életszínvonalat 1000%, hogy nem tudja fenntartani önmaga, és ezt mindenki tudja. Az meg, hogy nem volt szexuális étvágya, hát 46 évesen egy nőnek ennyi év együttélés után nem meglepő...
Kihagytad 3 legfonotsabb szereplőt !!! A gyerekeket!! Mi lesz majd a szeretőd gyerekével? Hogy fogják őt kezelni a te szüleid, a másik 2 gyereked, a család többi tagja, ismerősök? Nem fogják benne látni szerinted a zabigyereket??!
És a másik 2 gyerkőc? Hogy magyarázod meg, hogy apu ezentúl csak kéthetente lesz itt? És TE hogyan fogod ezt bírni? Nem fognak hiányozni, a nevetésük, hanguk stb.?!! Nem fogod tudni csak úgy ezeket az érzéseket elnyomni.
Sok sikert.
Utolsó. Nem vezetői pozícióban vagyok, de fontos beosztásban. A munkámban még lehetek profi attól függetlenül, hogy a magánéletem nem túl sikeres, nem? Kettőnek köze?
Hagyjuk most a nőket. A gyerekekről kérdeztél. Ha jól veszem ki az írásodból akkor a szeretőtől született gyermekem alsóbb rendű a másik kettőnél akiket a családom (Anyám , Testvéreim) el kéne, hogy utasítsanak??!
A másik kettőt rettentően sajnálom, mert az én kudarcom az, hogy most csak hetente többször fogunk találkozni, nem kéthetente ahogy írod. De ebből megint csak azt veszem ki, hogy a szar házasságokban maradjunk benne a gyerekek miatt??!
Fentebb írtam, hogy normálisan el lett nekik magyarázva, hogy Anyu és Apu már nem tudnak együtt élni, de ettől még nagyon sokszor fogunk találkozni és ugyanúgy szeretjük őket mindketten.
Kérdésedre válaszolva: tervezem az elkövetkező fél évben összehozni őket a kistestvérrel, nem akarom titkolni a létezését.
Én válaszoltam neked régebben, csak figyelmedbe ajánlom a nemrég újra megtalált riportot hallgasd végig. Igazából csak érdekességként semmi egyéb miatt. de azért elgondolkodtató...a jövőre nézve.
" ha jó lett volna,biztos nem lép félre"-bírom mikor ezzel a közhellyel jönnek.A kérdező maga írta, hogy harmonikus volt a házassága, csak ő nem bírt magával...Jóval fiatalabb csajjal kezdett a szex kedvéért, a gyereket nem akarta, csak ráerőltette.Most mégis vele költözik össze....
Na mindegy,te tudod, kérdező.
Egyébként ,még ha nem is jó valami egy házasságban,még nem törvényszerű,hogy akkor meg is kell a másikat csalni.
Akkor mind a két fél megtehetné, de akkor minek a házasság???
Ha valami nem működik, meg kell próbálni megjavítani, ha így se megy el lehet válni,és utána másik párt keresni.Szerintem...
Ez tuti, h kamu!
Másképp, hogy magyarázod, hogy eddig a "szeretődről" úgy beszéltél, hogy Ő csak szexre van? Most meg hirtelen imádod? Hm.. Szerintem mehetünk aludni, már reggel megvolt az esti mese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!