Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
 181/197 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekeid a "kistestvérre" mindig is úgy fognak nézni, mint egy gonosztevőre, aki szétcincálta aput és anyut egymástól. Akarva, akaratlanul, de így lesz.

Valljuk be, ha a Te szüleid azért váltak volna el mikor Te még kisgyerek voltál, mert van a "Pisti", aki apu "új" feleségétől van és akkor született mikor a szüleid szétválltak, te vajon kedvelnéd Pistit?

Senki nem fogja nyíltan elutasítani, de ott lesz a tekintetükben, szavaikban, megnyilvánulásaikban, szülinapi ajándékban stb. a kistestvér iránt érzett akaratlan ellenszenv.

És ne felejtsük el, hogy még bizony sok-sok szép, fiatal nő van a világban. Ki tudja, lehet még lesz egy 3. is az életedben ;)

2013. júl. 14. 08:08
 182/197 anonim ***** válasza:
100%
Van már újabb szerelmed? :D
2013. aug. 2. 22:22
 183/197 anonim ***** válasza:
30%
Hogy lehet egy férfi ennyire gusztustalan, hogy nem sűl le a pofádról a bőr.. Először is, ha a szeretőd csak szexre kell, nem gondolod, h védekezned kellene?? Másodszor, ha már ennyire egy undorírtó féreg vagy és ezt meg mered tenni a kedves feleséged mellett, akkor emeld fel a fejed, aztán álljál oda a feleséged elé!! Ne csak akkor legyél nagylegény, amikor a szexen jár az eszed!! Te mit gondolsz milyen érzés egy nőnek elvetetni egy babát?? Szerető vagy feleség teljesen mindegy.. És még most is a hazugságon jár az eszed.. Tudod kit sajnálok?? A gyereket!! Mert azt hiszem ő az, aki a te szemétségedet a legjobban meg fogja szívni!! Sose fogod őt igazán szeretni, pedig semmiről sem tehet.. Hányingerem lett tőled.. Az ilyen pasi meg is érdemli, h ott hagyják!! Lehet, h az segítene, ha az életedben előszőr őszinte lennél nem gondolod?? Mondjuk, mint látom nem erősséged..
2013. nov. 1. 20:16
 184/197 anonim ***** válasza:
31%

20.16 ui:

Mellesleg ha én lennék a feleséged..

Nem tudom, mi a foglalkozásod, mindenesetre az én férjem egy eléggé szigorú felfogású ember, jobban ismerem, mint a tenyeremet, nagyon jó megjelenése van, mindent megad a családunknak, nekem nem kell dolgoznom, csak a gyerek a 'foglalkozásom'.

Tudom róla, hogy flörtölős típus, nem is várom el tőle, h ne csinálja, mert legyen ő a férfi, tegye, ha ez neki jól esik. De tudod megtisztel engem azzal, hogy akkoris ha esetleg egy szeretővel van (amit nem hiszek, de ki tudja) én soha nem fogom megtudni! És ha megtudnám mégis, bevetne bármit, h vissza szerezze a bizalmam..

De ilyet, h gyereket csinál?? Huu hát nem tudom, fel tudnám e dolgozni ezt.. Nem a szerető érdekelne, meg nem a gyerektartása. Hanem a fájdalom, amit okoztál!! Mondjuk én tényleg 9 év házasság után mindent megadok neki,öleléssel fogadom, amikor hazajön, amikor megszületett a kisfiunk akkor is mindent megtettem, h ne érezze, h esetleg ő második lett.( minimum 1 héten 4-szer szeretkezünk is)

Nem tudom neked mi hiányzott a házasságodból. De ezt inkább megbeszélni kellett volna, mint ezt művelni éveken keresztül.

2013. nov. 1. 20:32
 185/197 anonim ***** válasza:
100%
ultra gáz nem fog... de ha szeret.
2013. nov. 28. 20:58
 186/197 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság veled, kérdező?Működik a dolog a fiatal nővel?Otthon mit szóltak, a feleséged,és a gyerekeid?
2013. nov. 29. 11:09
 187/197 anonim ***** válasza:
100%
Már el is felejtette, hogy kérdezett valamit?
2013. nov. 29. 12:49
 188/197 A kérdező kommentje:
Egy év elteltével: A volt szeretőmmel múlt héten volt az esküvőnk. Hihetetlenül közel kerültünk egymáshoz az elmúlt egy évben. A feleségemnek és a két közös gyermekünknek otthagytam a házat, és fizetem a gyt-t. (a volt nejem azóta sem dolgozik) Boldogok vagyunk, nem csaltam meg és még csak kísértés sem volt, pedig azóta telnek a hétköznapok nekünk is. Sohasem tapasztaltam meg ezelőtt, hogy egy nő ennyire tud szeretni, rajongásig szeretni. Dolgozik és nem tőlem várja a jó életet. Normálisan élünk de nem átlagon felül. Egy év elteltével elmondhatom, hogy rendbejött az életem olyan módon ahogyan sosem hittem volna. Boldog vagyok! 46/F
2014. aug. 14. 19:33
 189/197 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot nektek, szerencsések vagytok, de még 10 év mulva is irhatsz, hogy van -e változás?
2014. aug. 14. 20:10
 190/197 anonim ***** válasza:
33%
Undorito, de megerdemlitek egymast!
2014. aug. 22. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!