Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Szia kedves kérdező!
Itt nem azzal van a gond,hogy neked vannak ilyen igényeid,illetve szükségleteid!
Vannak sokan,aki nem tudnak leragadni egy nő/pasi mellet,ezért a szingli élet,a nyitott kapcsolat tökéletes a számukra!!
Az itt a legnagyobb gond,hogy te gerinctelenül folyton csaltad a feleségedet,és még védekezni sem voltál képes,mert h már egy szánalmas kis féreg vagy,legalább ne szaporodnál tovább!Az meg nálam nem enyhítő körülmény,hogy "a nő szedett tablettát",hisz a szerető legnagyobb fegyvere,h terhességgel/gyerekkel fenyegetőzik!
Ha egy kicsit is értelmes lennél,és nem ennyire tudatlan,szerencsétlen ember,(komolyan szánlak már néha,mikor visszaolvasom a sztoridat),akkor ezzel a lehetőséggel számoltál volna!!!
Tehát bocs!
ki..baszottul nem tudlak sajnálni,csak mint írtam,szánalmasnak talállak....nevetségesnek,visszataszítónak.
"de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom."
Én nem vagyok egy rosszindulatú ember,de ezért sem tudlak sajnálni,egy cseppet sem!
Megérdemelnéd 100%-ig!
És azt is,hogy a gyerekek is magasról lecarjanak!
Én iszonyatosan szégyellném apámat,ha ezt csinálná!!!!
De nem tudom mit gondoltál!?
Hogy ezt a végtelenségig csinálhatod majd így??
Mindenki azt kapja a sorstól,amit érdemel,amit a másiknak ad!
És a sorsnak van olyan kegyetlen stílusa,hogy 3x-osan hajtsa be!!
Most olvasom!
"nemrég azt írtad, hogy csak szexre kellenek neked a szeretők, köztük ez a 28 éves hölgyemény is, meg hogy milyen szemét, felcsináltatta magát, átvert, zsarol, stb. Most meg már áradozol, hogy hogy szereted, meg milyen jó nő...és boldogan közlöd, hogy juhé, összeköltöztél vele. Különös."
Ez szerintem is elég különös.....
"de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom."
Vagy egy beteg,skizofrén ember lehetsz,vagy tényleg kamu,provokáció,ez esetben remélem tiltanak.....
Nem tudom kérdező, de én biztos nem tudnám olyannal összefűzni az életemet aki engem bármilyen módon is "zsarol". A szeretőd zsarolt téged, a feleséged behunyta a szemét éveken keresztül hogy ne kelljen kimenni a tutiból. Szerintem mindig rosszul döntesz.
Ne értsd félre, biztos hogy a szeretőd oda van érted, legalábbis pillanatnyilag. De ne felejtsd el, hogy akármi lesz, az eddigi módszert fogja alkalmazni, vagyis zsarol. Szerintem ez rosszabb mintha valaki csak szimplán elküld a fenébe.
A történtekért nem hibáztatlak. Annyiban vagy hibás, hogy benne maradtál sokáig egy rossz kapcsolatban, amit egyébként harmonikusnak tituláltál. Nos gondolom már elmondták előtte jópáran, hogy ami harmónikus, oda nem jut be harmadik fél. na de mindegy.
Szóval sajnálom, de az a véleményem, hogy rövid időn belül újabb szeretőt fogsz beújítani. Ez már most látszik. És utána ne mondd hogy én nem szóltam :)
35/N
De nem is írt ilyet a Kérdező,hogy nem lesz többé szeretője!!!!!!!!!! Úristen.
Na meg ez: "ami harmónikus, oda nem jut be harmadik fél" FELHÁBORÍTÓ és NAGYON buta gondolat. Tény hogy a Kérdező esetében nem volt harmónikus,tehát ide elmegy ez a beszólás,de az Életben nem állja meg a helyét. Főleg nem az ilyen nőcsábász hapsiknál.
A zsarolás részére meg pont Én voltam (már többször válaszoltam ide) aki rávilágított arra,hogy a szerető tulajdonképpen nem is zsarolta,csak a Kérdező érezte ezt így.Ennyi.:)
"A történtekért nem hibáztatlak."
Az igen!
35/N?
Hogyne!egy épp eszű nő nem védene egy ilyen férget....
azért látom habiszti bejelentkeztél egy másik fiókkal is,had higgyük azt,hogy van olyan,aki támogatna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!