Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
 141/197 anonim ***** válasza:
100%
Igy az interneten is tönkre lehet tenni egy házasságot? :):)Ha azt irjuk a kérdezõnek jól csinálod,tedd tovább a dolgodat, akkor együtt maradnak?A feleség valóban tudott róla, hogy csalja a férje, de ezt mi nem tudtuk, a kérdezõ sem tudta.
2013. júl. 2. 12:45
 142/197 anonim ***** válasza:
85%

:-DDD

A kérdező házassága a válaszolók miatt ment tönkre?Ne már :-)

Szerintem a kérdező nagy ívben letojja, hogy mit gondolnak róla az itteni erkölcscsőszök :-) Egyesek már majdnem betörik a képernyőt dühükben, ő meg röhög a markába :-DDD

Szeretlek, GYK :-)))

2013. júl. 5. 22:38
 143/197 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen szeretőd nem tudja mibe vág bele. Nem értem az ilyen naiv "kislányokat". Ha a feleségeddel megtetted ezt, ő meddig lesz annyira érdekes, hogy vele ne tedd?
2013. júl. 6. 09:09
 144/197 A kérdező kommentje:

Azt nem tudom utolsó. De addig legalább boldog. Túl sok itt ha majd ez lesz ha majd az lesz. A mostnak meg elfelejtünk élni a sok jóslat és aggodalom közepette.

A feleségemmel beadtuk a válópert, a napokban összeköltöztünk a barátnőmmel.

Aki pedig azt írta, hogy itt bárki is tönkretett egy családot annak üzenem, hogy viszont létrejött egy új...

2013. júl. 6. 12:27
 145/197 anonim ***** válasza:
100%
És eddig már hányszor csaltad meg a barátnődet? :)
2013. júl. 6. 12:28
 146/197 anonim ***** válasza:
73%
És a feleséged hogy fogadta, hogy nem maradtál vele?
2013. júl. 6. 16:12
 147/197 anonim ***** válasza:
100%
Mese habbal.... :D
2013. júl. 6. 18:53
 148/197 anonim ***** válasza:
100%
Én is írtam választ, de egy ideje rős a gyanúm, hogy kamu volt az egész sztori.
2013. júl. 6. 19:45
 149/197 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert valaki nem ül egész nap a gép előtt, hogy nektek válaszolgasson, még nem biztos, hogy kamu!
2013. júl. 6. 21:28
 150/197 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem a válaszolgatás gyakorisága miatt tűnik gyanúsnak...sőt.
2013. júl. 6. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!