Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Én csak azt nem értem igazán, hogy mi volt azzal a célod, hogy ide kiírtad. Gondolom arra számítottál, hogy ezzel a nők (és valószínűleg az értelmesebb férfiak is) szanaszét fognak cincálni... Az alapján, ahogy írogatsz, nem is nagyon dicsekedni jöttél ide (nem mintha ezzel lehetne dicsekedni..) A te sztoridról az jut eszembe, amikor egy férfi nekem pár éve fűt-fát megígért (nem a pénze miatt voltam én vele!) és közben kiderült, hogy felesége és gyereke van!!! úgy voltam egy nős ember szeretője, hogy semmit nem sejtettem... akkor legszívesebben szembeköptem volna a pasit is meg magamat is, holott én lényegében semmiről nem tehettem, mert nem tudtam, hogy felesége van. Ebből csak azt akartam kihozni, hogy egy nőt ennél jobban nem lehet megalázni, ahogy te tetted, illetve az a férfi, aki engem (és a feleségét) vert át.
Viszont ha neked ennyi segített, hogy ide leírhattad, akkor meg még annyira sem tartalak, hogy szemközt köpjelek. Az a legszomorúbb az egészben, amit már páran leírtak előttem, hogy ha a kiscsaj nem zsarolna, akkor rohadtul el sem mondanád soha senkinek ezt az egészet...
Az biztos, ha velem csinálnád ezt, akkor már a magadfajta férfiak tettek annyira érzéketlenné, hogy veled maradjak továbbra is és kizsigerelnélek lelkileg, addig amíg te nem menekülsz. És hogy még jobban fájjon: ezt a feleséged lelkileg SOHA nem fogja kiheverni.. egy idő után elfogadja, megemészti, de mindig ott lesz a fejében, hogy milyen gusztustalan módon átvágtad... és ez után már nem, vagy csak nagyon nehezen fog tudni normális kapcsolatokat kiépíteni...szóval gratulálhatsz magadnak...
Tévedtek ha azt hiszitek, hogy nem szólalt meg a lelkiismeretem. Több éjszakán át gondolkodtam és ma arra jutottam, hogy elköltözöm a feleségemtől, nem hazudozok nem könyörgök, hanem elmondom az igazat és egyúttal megmondom, hogy ha ez megtörtént akkor köztünk valami nagyon nem jó amellett, hogy én vagyok a nagyobb hibás persze. Így ő azonnal esélyt kap új életet kezdeni, amennyiben szeretné. Ezt tartom most a legjobb döntésnek. Egycsapásra megszabadulok a szipolyozós szeretőmtől és kiküszöbölöm azt a lehetőséget is, hogy a feleségem gyűlöletben maradjon velem a kényelmes életért, jólétért.
Sokat segítettek a válaszok. A gyerekek ma reggel vidékre mentek Anyámmal, úgyhogy hamarosan beszélek a nejemmel, leírom ha összeszedtem magam.
82-es vagyok.
"hogy ha ez megtörtént akkor köztünk valami nagyon nem jó"
Ezt komolyan így is gondolod,vagy csak próbálod kicsit Rá is hárítani a dolgot? Az utóbbi ugye? (Ez nagyon csúnya....)
Mert eddig Nekem az jött le az írásaidból (amit egyébként mindet elolvastam),hogy szereted Te a Feleségedet és a Családodat (máskülönben nem lennél így megzuhanva....).És ha bevágsz egy ilyet a történtek elmesélése fejében még,azzal egy újabb tőrt döfsz a szívébe,vagy amit beledöftél,ezzel megforgatod.Sajnos tapasztalatból beszélek,bár Én tiszta szívemből szeretem a Páromat (így Nekem az ilyen,az "tőrforgatás" volt), Nálatok meg elképzelhető (?) hogy ez nem így van,ezt nem tudom....
Talán ha ezt kihagynád és azt mondanád Neki,hogy anyagilag továbbra is Mellettük leszel,ha Ő úgy dönt nem tud megbocsátani,ezzel is azt érnéd el,amit szeretnél (hogy ne maradjon csak anyagi megfontolásból Veled).Nem?
Azt pedig,hogy Te nem fogsz könyörögni,gondolom azért gondolod így,mert attól félsz,már minden veszve.De javíts ki ha tévedek.Ezt is hagyd el,ha lehet....
Figyelj Én vagyok a "másik oldal",eléggé át tudom érezni a Feleséged helyzetét (persze csak abban az esetben,ha Ő szeret Téged).Szóval ha még visszatérsz ide,mielőtt beszélnél Vele,nyugodtan kérdezhetsz Tőlem.Megpróbálok segíteni.Neked is és Neki is amennyire csak lehet,meglelni a rosszban a jót...stb.Kemény nap lesz a mai,akkor ez már biztos....
Újra 82-es vagyok.
Figyelj csak, nem igazán egyértelmű,hogy most a "szeretőd" konkrétan zsarolt,kimondva,hogy ha ez és ez,akkor borít,vagy ezt csak Te érezted így eddig,hogy meg kell tenned amiket kér és fent kell tartanod Vele a viszonyt,mert ha nem,akkor boríthat? Ez valamiért érdekel (és nem is mindegy) és köszi ha válaszolsz rá.
Talán már nem fogsz visszajönni,mielőtt tálalsz.:( Utólag nem tudom mit tudok majd segíteni,de majd próbálok úgy is és addig meg jöjjön aminek jönnie kell....
Na, Kérdező most még jobban lesüllyedtél a szememben.
Még van képed ezt mondani a feleségednek, hogy valami úgysem volt rendben, hogy ez megtörtént, hát ezt már nem hiszem el, a pofátlanság teteje amit csinálsz!! Az nem volt rendben köztetek, hogy félredugtál folyamatosan, nehogymár ez a feleséged hibája legyen , basszus!!!! Te normális vagy!???? És mostmár el is költözöl, mert most már nem a bocsánatára vársz, vag ymivan??? Meg sem adod az esélyt, hogy megbocsásson, mert az egód sérülne ha nyűszítve kellene bocsánatot kérned, inkább lelépsz és még belerúgsz is egyet, hadd rágódjon mit rontott el??!! Szemétláda.
Sajnos elég késõn szólalt meg benned a lelkiismereted, és eléggé késõn jött az az idõ, hogy nem tudtál aludni.
Most pedig menekulni akarsz a problémák elõl azzal, hogy elköltözöl.
Nem tudom, hogy hány éve csinálod ezt, de csodálkozom rajta, hogy a feleséged semmit sem vett észre.
Gusztustalan, hogy ugyanugy folytattad vele az életet, mintha mással nem lettél volna! Egyik után jöhetett a másik. Hányigert kapok az ilyesmitõl, gusztustalan!
Bárcsak a feleségednek is lenne valaki, és azért nem figyelt rád, helyesebben nem vette észre, hogy te máshol is kufircolsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!