Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Szerintem az lenne a legjobb ha (mivel írtad, hogy jól állsz anyagilag) hogyha szépen összepakolnál és elköltöznél otthonról ÖNSZÁNTADBÓL.
Bevallani az igazat. A feleségednek szép gyt.-t fizetni a kiscsajnak a 60.000 és élj egyedül egy lakásban látogasd a feleségedet és gyerekeidet onnan.
Aztán nézz új préda után.
Neked ez való, ilyen vagy nem leszel más, hagyd a feleségedet békén még lehet mással boldog aki majd megbecsüli szereti, te meg még (ahogy olvasom 45 vagy) még van pár jó éved mikor hajthatod a pipiket mert még valamennyire bika vagy aztán jönnek prosztata gondok merevedési zavar (bár erre is van már gyógyszer addig még ki tudod élvezni a fiatal husikat. Igy senkit nem versz át és büntetlenül folytathatod az életed.
És!
Soha többet ne költözz össze senkivel!! Téged úgy igazán senki nem érdemel meg.
Nem tudom...ilyen férfiak esetén mindig eszembe jut hogy majd 70 évesen is csak erre lesz eszük??
Lesz idő mikor te se fogsz kelleni senkinek.
Ugyanilyen volt az egyik ismerősöm, állandóan csalta a feleségét, volt három gyereke, aztán a szeretője is terhes lett. Elváltak az exfeleség majdnem öngyilkos lett, a három gyerek tönkrement mert lerombolódott a kép az imádott apjukról. A szerető összeköltözött a pasival szült még egy gyereket, aztán lelépett egy még gazdagabbal. Most a pasi ott áll egyedül senkinek sem kell egy lelki roncs.
Nem tudlak sajnálni, mert tönkretetted a családod életét a hitvány személyeddel. Ez undorító. Edd meg amit főztél és remélem veled is egyszer. Mindenki megfizet a tetteiért, ezt elhiheted.
Ne haragudj de senki nem fog a keblére ölelni nyilván.
Az éltben minden tettünkért fizetni kell, előbb vagy utóbb, ha bevallod ha nem, ha folytatod ha nem, hidd el egyszer az élet elszámol.
Ahogy nézem azért nálad megszólalt a lelkiismeret valamennyire.
Szépen elrontottad az életed meg másik 6 emberét is.
Nem cserélnék veled semmi pénzért.
A legborzasztóbb az,h ogy nem azért pánikolsz mert nem bírsz elszámolni a lelkiismereteddel, mindössze az a problémád hogy kiderült a mocsokságod...fel tudod fogni a különbséget? Ha nem zsarolna, vígan tovább csalnád a nejed minden gond nélkül.
Tudod, majd 20 év múlva amikor már nem áll fel a f.arkad és a kutya sem fog rádnyitni, talán rájössz,hogy nem érte meg.
Egy kicsit régebbi válaszoló vagyok....
Én speciel Nem a feleségedre gondoltam, amikor azt írtam h a pénzedért akar. Ő hozzád ment, neveli a gyerekeid és valószínűleg ugye szeret... stb.
A kis szeretőd az, aki a pénzedre megy, még akkor is ha jó buli d*gni...
Lehet, hogy erős, amit írunk, de igazunk van. Úgy tűnik egy érzelmileg fejletlen ember vagy. Annyira nem vagy tisztában a tetteid súlyával, mint egy három éves gyerek. Nem az a baj, hogy csajozol, hanem az, majdnem 20 éven keresztül becsaptál valakit, aki ráadásul úgy ment hozzád feleségül, hogy nem volt tisztában a valós helyzettel. Ezzel megaláztad, semmibe vetted mind mint embert, mind, mint nőt.
Most már csak az a kérdés, hogy ha kibukik ez az egész, a feleséged van-e annyira buta, hogy továbbra is meg tudod vezetni, vagy függ-e annyira tőled, hogy nem mer elhagyni.
Hát figyelj, ez előbb utóbb úgyis ki fog derülni, mert ahogy nézem a szerető mindig többet és többet akar majd..most kocsi, aztán ház, utána nyaralásokra akar pénzt. Azt fogja duruzsolni, hogy kell az élmény, a nyaralás a gyereknek.
Eddig elég volt a havi 100ezer...de ha látja, hogy megkapja a kocsit is, akkor még tovább fog menni.
Szerintem most kell ennek véget vetned..vagy így akarsz élni még 20 évig kb?
Én azt mondom, hogy mondd el a feleségednek. Szépíteni megpróbálhatod a dolgokat, de nem sokra mész vele. Igazából ezt nem is lehet szépíteni!
nekem az se teljesen egyértelmű, hogy mit szeretnél..a szeretővel tovább folytatni a viszonyt? vagy leépíteni teljesen? A feleséged mindenképp meg akarod tartani?
A szeretőd iránt mit érzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!