Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Tudta, vállalta, mondtad hogy vetesse el. Mit nem lehet ezen felfogni. Nem a családod illetve nem az első számú.
erre szokták azt mondani egye meg amit főzött. Ha nem volt ámítva hogy el lesz véve feleségül akkor meg értse meg.
Ahogy te meg majd azt ha feleséged nem kicsit fog ezen kiakadni.
Igy élni hosszútávon nem lehet. Te meg hagyod magad. Mielőbbi színvallás és havi 60.000 ft gyerektartás.
Szépen rád akaszkodott. Persze ez azért nem mentesít az alól amit tettél ettől még elsüllyedhetsz. Ez a feszes popsi elég keményre sikeredett :S
Az meg hogy nem ordítva követeli teljesen mindegy. Ha duruzsol az rosszabb. Finom lelki terror. Ez a típus az életben nem hagy békét neked.
Csúnyán belemásztál, gondolom a gyerekhez csak kötődsz valamennyire....?
Görény pasi megtalálta a hozzá illő görény nőt, nincs ebben semmi meglepő. Nem csodálkoznék, ha a feleséged elválna tőled és a két gyerek után ő is kérne 2 X 100.000 Ft gyerektartást meg kocsit. Ha a másik nő gyerekének jár, akkor az övéinek is alapon.
Ha rögtön az elején elmondtad volna a feleségnek, talán megbocsátott volna, mert értékelte volna az őszinteségedet és azt, h azonnal megbántad. És akkor ketten leépítettétek volna a követelőző másik nőt, akinek a a gyereke megkapta volna azt, ami jár, de nem százezret, meg kocsit, meg pénzeket a hallgatásért.
De két évig tartó hazudozást, titkolózást nem tudom, ki az a hülye, aki bocsát.
Hetente-kéthetente látom egy kis időre, annyira közel sem kötődöm mint a másik kettőhöz. Viszont nagyon sajnálom.
Igazatok van mit mondhatnék... Köszönöm a válaszokat!
Ne haragudj, de nem tudlak sajnálni. Ha tudtad magadról, hogy ennyire nem tudsz ellenállni a formás, fiatal lányoknak, akkor nem kellett volna megnősülnöd, vagy olyat kellett volna elvenned, aki hasonló mentalitású és nyitott kapcsolatban élhetsz vele.
Így elcseszted egy másik ember életét (a feleségedét), pedig valószínűleg kaphatott volna maga mellé egy olyan embert is, aki nem tesz ilyet vele éveken keresztül.
Az ember követ el hibákat, de te a 18 év alatt folyamatosan ezt csináltad és csak most jutott eszedbe, hogy sajnálkozz, mikor rezeg alattad a léc.
A feleségednek nem kellene megbocsátania, remélem, van benne annyi erő, hogy ennyi év házasság és két gyerek után még új életet tudjon kezdeni nélküled.
Ne sajnáltasd magad! Ezt kapod amiért nem tartottad a gatyádban a farkad és még gumit se húztál rá! A kiscsaj csak kapott az alkalmon, elhitted, hogy tablettát szed, ő meg látta, hogy jómódú vagy és hiszel neki - így jártál.
Én tuti nem bocsátanék meg és felfogadnék egy jó ügyvédet, hogy egy forintod se maradjon!
Hát, így jár az, aki ilyen "életmódot" választ. Ha képtelen vagy ellenállni a szép fiatal csajoknak, akkor fel kell érned ésszel azt, h teherbe ejtheted őket, aztán pedig csak idő és pénz kérdése, h mikor borul a bili a "választott" családnál.
Tényleg nem tudok erre mit mondani, csak h megérdemled, h így alakultak a dolgok. Szorul a hurok a nyakadon, és szép lassan megfojt... Ebbe bele kell törődnöd.
Szerintem a feleséged nem fog megbocsájtani.. Legalábbis ha van egy kis esze :)
Nemcsak neked, de az ilyen fajtáknak, mint te vagy, tetszedjen a formás valami, hadd szedjék le rólatok a bõrt.
A családi fészek melege kell neked, és a biztonság, az asszony ellát mindennel, és te másokat keresel.
Na az ilyenek meg is érdemlik, hogy repitsék és kihasználják õket.A szeretõdnek több esze van, mint neked, legalább hasznot huzott életed végéig. Most vegyed meg neki a kocsit is, mire vársz.:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!