Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Te viccelsz? Minimum úgy rúgnálak tökön, hogy leszakadnak a szottyadt, vén heréid, aztán kirugdosnám a fogaidat. Ettől valamennyire megnyugodnék.
Megérdemled, amit a csaj csinál veled. Így jártál. Minden féregnek így kellene járnia.
Sziasztok!
Tényleg köszönöm a válaszokat. Válaszolok én is: csináltattam apasági tesztet, enyém a gyermek... Igaza volt annak aki azt írta, hogy mért nem húztam gumit, mert hülye voltam és elhittem, hogy fog.gátlót szed. Persze mai napig ragaszkodik az állításához, hogy véletlenül esett teherbe. De ez mostmár mindegy. 100.000/hó tartásdíjat utalok. Úgy állok anyagilag, hogy ez otthon nem tűnik föl, de még mielőtt milliomosnak hinnétek, gyakorlatilag szétszakadok a melóba, hogy ezt finanszírozni tudjam. Persze oké megérdemlem.
Valaki azt írta, hogy ez nem a megbocsájtható kategória, sajnos ezzel tisztában vagyok, nem véletlenül vagyok megzuhanva
Itt nagyon meghato az oszinteseged, meg sajnalnalak is, ha elotte nem hazudtal volna evekig annak, akit allitolag szeretsz. Nem baj, ha masok az igenyeitek, mehetsz te azzal akivel akarsz, csak akkor nem kell csaladot alapitani, mert a ketto egyutt nem mukodik!
Ele kell allnod, mondd el neki, es vallald a kovetkezmenyeket. Ne kivand, hogy megbocsasson, mert ezt nem lehet. Ha megis megteszi, nem no mar o, csak egy bab.
"A homlokodtól lefelé,
ha jött érzékiség, akármi,
egész testedben mindenütt
jó cinkosra tudott találni.
Milyen gyöngeség, hogy soha
nem volt olyan jó örömöd,
mint húsodat felejteni
más húsok ajkai között!
S nem nézed-e irtózva most,
hogy mily hiú és ostoba
a kedvek s nedvek részegen
üdvözölt paradicsoma,
a szép állat, amely nem is
szép tán, csak a te pokoli
kéjed önzése kényszerít,
hogy hízelegj s hazudj neki?
Minden ellenség, ami él,
és csak mint prédáját szeret;
mind csak győzelmének örűl,
annak soha, hogy segitett.
Sírsz, mert idegen láthatár
borúl rád? Csoda kellene?
Mindig megbüntet valami,
ha rászorúlsz valakire.
Harminc év van már benned; óh,
harminc év, mennyi gyötrelem!
Harminc év, mennyi bujdosás!
Harminc év, mennyi, mennyi szenny.
Bujj el magadba, nyomorult:
egy még szent s tiszta, az agyad,
melyben a test számára csak
undor és megvetés maradt.
Füled és orrod szimatol,
megcsal, megoszt, elad a szád,
a kéz kinyúl, szemed bolond,
sajgó velőd csurranni vágy?
Ébredj! A piszok csalogat!
Vigyázz! Maradj a magadé!
Férfi, légy tiszta legalább
a homlokodtól fölfelé!" /Szabó Lorinc/
hát akkor menj és mondd el most az asszonynak, itt senki sem fogja azt mondani, hogy milyen fasza csávó vagy hogy így éltél és élsz.
Azért 100.000 Ft/hó???? Öcsém... téged aztán jól bepaliztak. Most még +200.000et fogsz fizetni a 2 gyereked után??? Nem lennék a helyedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!