Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/197 anonim ***** válasza:
82%

Akinek fontos a társa, az nem csalja meg. Egyszer sem!

Ember, te az egész házasságodat egy hazugsággal indítottad, hiszen örök hűséget fogadtál egy nőnek, de gondolom pár hónappal később már mást farkaltál.

Ha a feleségednek van elég esze, rögtön beadja a válást. Remélem van pár barátja, aki tud rajta segíteni némi pénzzel, amíg munkát talál.

Egy utolsó görény vagy. Egy jellemtelen, akaratgyenge mitugrász. Mert férfi az biztos nem.

Kívánom, hogy a sors, isten, a végzet vagy bármi, amiben iszel, úgy verjen meg, hogy ordíts a testi/lelki kíntól.

2013. jún. 23. 01:22
 72/197 anonim ***** válasza:
100%
hát, nem irigyellek..szerintem is az a jó megoldás, hogy bevallasz mindent a feleségednek.Nem valószínű, hogy megbocsát, de ez még mindig jobb, mintha a csajtól tudná meg.majd írd meg, hogy mire jutottál!
2013. jún. 23. 14:35
 73/197 anonim ***** válasza:
100%
Elmondtad már?
2013. jún. 23. 14:56
 74/197 A kérdező kommentje:
Jövő hétvégén lesznek vidéken a gyerekek...
2013. jún. 23. 16:15
 75/197 anonim ***** válasza:
86%

Hát,én nem várnék addig a helyedben!:(

Jobb lenne minél hamarabb "túlesni" a vallomáson,szerintem.

2013. jún. 23. 17:31
 76/197 anonim ***** válasza:
100%

Csak közöld a száraz tényeket, ne nagyon húzd fel az elején hanem tömören velősen bökd ki...úgyis mindegy már....

Aztán majd írj mi lett..

2013. jún. 23. 18:36
 77/197 anonim ***** válasza:
100%
Most már nem mindegy? Várd meg mig a gyerekek házon kívül lesznek.
2013. jún. 23. 18:37
 78/197 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se most, majd ha gyerekek nem lesznek otthon.

2 év után ez a pár nap már nem oszt nem szoroz.

2013. jún. 23. 19:30
 79/197 A kérdező kommentje:
Fogok írni, hogy mi történt.
2013. jún. 23. 22:53
 80/197 anonim ***** válasza:
86%
Azért remélem azt érzed, hogy nem neked drukkolnak itt...
2013. jún. 24. 07:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!