Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/197 anonim ***** válasza:
69%

férfiak. mit is lehet várni tőletek? a kutyámba több emberség szorult,mint beléd, egy féreg senki vagy, egy ösztönlény állat. ez kur.vára gáz.

fel kellene akasztani, de talán az túl gyors halál lenne számodra.

2013. jún. 22. 12:18
 62/197 anonim ***** válasza:
82%
:-/ szerintem se bocsájt meg. Majd mehetsz a masik "feleségedhez". Előbb kellet volna gondolkoznod. (szegény feleséged...)
2013. jún. 22. 12:19
 63/197 A kérdező kommentje:

ma 12:09

Nem tartanám tovább fent a viszonyt a szeretőmmel. A feleségem a fontos, igen semmiképpen nem akarok elválni. Mit érzek a szeretőm iránt? Semmit.

2013. jún. 22. 12:28
 64/197 anonim ***** válasza:
84%
A feleséged a fontos? Még van pofád ezt leírni?? Csak most fontos, amikor tele van a gatyád???? Eszem megáll. Te még annál is butább vagy mint hittem. Egy okos férfi maga irányítja az életét, téged meg madzagon rángatnak. Vesztes vagy kisapám.
2013. jún. 22. 12:30
 65/197 anonim ***** válasza:
95%

"Nem tartanám tovább fent a viszonyt a szeretőmmel. A feleségem a fontos, igen semmiképpen nem akarok elválni. Mit érzek a szeretőm iránt? Semmit."

én kérdeztem ezeket. Na ha így van, akkor pedig 2 lehetőség van:

1. vagy fizeted a 60ezret a szeretőnek, ahogy a bíróság is megítélné, és reménykedsz, hogy csak a szája járt.

de ez nagyon kockázatos, hiszen bármikor kiderülhet. (véleméynem szerint ki is fog)

2. vagy odaállsz a feleséget elé, és szépen elmondod neki. Szerintem ez lenne a leghelyesebb, és te is így jönnél ki legjobban.

Igazából még a megcsalást meg is lehetne bocsájtani, de ez a másik gyerek..hát ez egy "kicsit" sok.

Meg ahogy írtam az előző válaszomban is...most olyan 2 év körüli lehet a gyereked...min.18 éves koráig fizetned kell érte, vagy tovább. ha már most a kocsi kell, akkor szerinted mi lesz később?

2013. jún. 22. 12:38
 66/197 anonim ***** válasza:
82%

1. Ha ilyen vagy most, nyilván régebben is ilyen volt..akkor miért is nősültél meg? Család.. persze. családod lehet anélkül is hogy megnősülsz.

2. Ha elismered hogy az ide írók 90%-ának igaza van és tudod mit kell tenned, akkor miért is írtál ide? A helyzet adott, a lehetőség is amit tehetsz. Mi tart vissza?

3. Folytathatod a gerinctelenséget, hazudsz megint csak a feleségednek, hogy egyszeri alkalom volt, plusz adsz hozzá valami kamu körítést, hogy megzsarolt a nő, részeg voltál bármi... és lehozod neki a csillagokat hogy tényleg egyszeri volt és ebből gyerek lett.. akkor TALÁN egy idő után megbocsájt.. talán.

4.Odaállsz, elmeséled neki hogy te milyen is vagy valójában. Ha van tartás a feleségedben akkor elválik. A gyerekeidet nyilván láthatod azután is. Csak egyel kevesebb nő lesz az életeben, és folytathatod az eddigi dolgaidat.

2013. jún. 22. 15:01
 67/197 anonim ***** válasza:
84%
Nem sok esélyt adok hogy a feleséged megbocsájt.Remélem van egy csepp esze és nem bocsájt meg.Nem érdemled meg.Menj csak a szeretődhöz aki úgy irányít ahogy neki tetszik. :S
2013. jún. 22. 15:53
 68/197 anonim ***** válasza:
84%

Ha a férjem lennél, és hazaállítanál Xecskével, hogy ő egyik botlásod, azt hiszem megmutatnám az ajtót.

Én nem vernélek össze, balhét se rendeznék, szépen összetenném a holmidat, és a válóperig nem is akarnálak látni, semmit se akarnék hallani rólad.

Nem tudom ki mit vitt nálatok a házasságba, kinek merre kéne menni, addig rendezném a saját soraimat, és zokszó nélkül válnék, függetlenül mit hagyok hátra. Ez a nincs az a pénz amiért kategória.

És el is várnám a férjemtől, hogy egy ilyen mértékű botlást elmondjon, mert a nemtudomnemfáj-t is átlépte.

És nem tudnám megbocsátani.

Szóval vagy összepakolsz, és úgy állsz az asszony elé, vagy megvárod, hogy kinek és mit csomagol össze, de állj elé, ha tudsz még ma...

2013. jún. 22. 16:41
 69/197 anonim ***** válasza:
74%
Tök mindegy, ki mit vitt a házasságba, ha nincs h.szerződés, akkor a vagyonka fele a feleségé. Lehet, ezért ragaszkodik a kérdező az "öreg bútordarabhoz".
2013. jún. 22. 16:55
 70/197 anonim ***** válasza:
80%

Látod fa@ikám a pénz mit csinált belõled, mert ha pénzed nem lett volna, akkor most ez nem történik meg veled. Azt hiszed a formás libáknak kellettél volna, ha nincs pénzed.

Ugy kell neked, most törjed a fejedet a gyávaságodban. Ugye tudod, hogy az vagy, a tetteinket fel kell tudni vállalni és nem titokban játszunk a családdal.

A feleséged helyében kiteritenélek a nyujtótáblára és elporolnállak a nyujtófával!

Egyébként te hogyan érzed a feleséged szeret téged, véletlenül nem a gyerekek miatt van még veled, na mondjuk a pénzed is számit biztosan.

2013. jún. 22. 18:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!