Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ultragáz! Szerintetek megbocsá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?

Figyelt kérdés

Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.

45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.

Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.

Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.

2013. jún. 21. 21:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/197 anonim ***** válasza:
80%
Hát én jól tökön rúgnálak, és aztán megbocsátanék! De csak azért, hogy a szeretődnek keresztbe tehessek....vége lenne a 100 ezer ft gyerektartásnak is! Nem adnám meg a szeretődnek azt az örömet, hogy megkapjon! :D
2013. jún. 21. 21:57
 22/197 anonim ***** válasza:
96%

Gyorsan beszélj a feleségeddel, mert nekem is úgy tűnik, nem volt véletlen az a gyerek! Tényleg bepaliztak.

Ha nem sietsz, a nő megelőz, hátha kitúrja az asszonyt, és beül a készbe.

Kicsit (?) számító a szerető!

Na, azért nem sajnállak téged sem. Kapd össze magad!

2013. jún. 21. 21:58
 23/197 anonim ***** válasza:
55%

100 ezer ft/hó???

Hogy te mekkora egy címeres ökör vagy!!

Remélem nem bocsát meg a feleséged,nem érdemled meg őt!!

Én a te helyedbe elásnám magam a föld alá,de komolyan.

Az ilyen ember dögöljön meg!!!!

2013. jún. 21. 21:59
 24/197 anonim ***** válasza:
99%

Hát ebben amiben most ennél már bármi jobb...szerintem. Úgy veszem ki szavaidból. A kiscsaj szépen a markában tart. otthon sem érzed jól magad. Lesz botrány nem kicsi, de gondolj arra ha elmondod megkönnyebbülsz, még ha el is hagy a feleséged. Hosszútávon ez a stressz az egészségedre megy és ha másra nem a gyerekekre gondolni kell...ha nem tudsz dolgozni nem lesz a gyerekeknek sem.

Muszáj lesz minél hamarabb a gyerektartás-t meg ítéltesd meg valakivel csak úgy így nem repülhetnek százezrek egy kis zsaroló karjába...kocsi sem!!

Legyen eszed legalább most. 45 évesen egy húszéves ne tartson a markába, az már igaz hogy nem vagy egy szent ember...de inkább nem jellemzek...

2013. jún. 21. 21:59
 25/197 anonim válasza:
92%
Nem tudom miért, de nőként mégis úgy gondolom, hogy ha szeretek valakit, akkor azt nem csalom meg. Persze nézelődni, flörtölni lehet, de meghúzom azt a bizonyos határt, mert SZERETEM a társamat. Ha valóban szeretted volna a feleséged, akkor ilyet nem tettél volna vele, nem? Biztos hiányzott valami a kapcsolatotokból, amit ezekkel a nőcskékkel akartál pótolni, nemde?
2013. jún. 21. 22:00
 26/197 anonim ***** válasza:
100%
ui: keress egy ügyvédet elmondod szépen mi a helyzet mennyit kell fizetned stb. Aztán odaállsz asszony elé...hajrá!! Addig sem a szeretődnek megy a százezer....
2013. jún. 21. 22:02
 27/197 A kérdező kommentje:
Ha a bíróság ítélne havi 60.000-ret kapna, elmentem ügyvédhez még a szülése előtt.Ne úgy képzeljétek el, hogy ordítozva követel. Állandó duruzsolás, hogy ő egy fiatal nő és én tönkretettem az életét és tele vagyok pénzzel akkor, hogy sajnálhatom hiszen a kicsi is az én gyerekem nem csak azok akik otthon vannak. Azoknak jár nyaralás meg minden ő meg viheti gyalog a gyereket az orvoshoz stb.
2013. jún. 21. 22:07
 28/197 A kérdező kommentje:
Persze, hogy igazatok van. Ennek véget kell vetni.
2013. jún. 21. 22:08
 29/197 anonim ***** válasza:
95%

Hát öreg,ez a nő téged jól rászedett.

Te hülye meg be is dőlsz neki.Ő meg röhög otthon a markában,hogy talált egy ilyen idiótát mint te!

Gratulálok hozzá!

2013. jún. 21. 22:10
 30/197 anonim ***** válasza:
100%
Magamból kiindulva:a gyerekeket jobb ha lepasszolod a nagyszülőknek pár napra. Lesz balhé az tuti.... jobb ha ebből kimaradnak.
2013. jún. 21. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!