Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultragáz! Szerintetek megbocsájt a feleségem?
Összeomlani készül az életem. Még senkinek nem mertem erről beszélni, nehezen írom le pedig ez egy anonim oldal.
45 éves vagyok van 3 gyermekem , kettő a feleségemtől egy a szeretőmtől. Az igazságot nem szépítem: 18 év házasság alatt nem állandóan de párszor tartottam szeretőt illetve voltak rövidebb kalandjaim. Ennek ellenére harmonikus házasságomat mindig is meg akartam őrizni.Képtelen vagyok ellenállni a formás, szép fiatal nőknek, de csak szexre kellenek. Mindegyik nőnek megmondtam, hogy csak szex,és semmi más. Két évvel ezelőtt is ezt mondtam a nálam jóval fiatalabb, szingli csajnak. Két hónap múlva terhes lett, könyörögtem, hogy vetesse el, de ő csakazértse! Aztán szép lassan belefolytam ebbe a viszonyba annyira amennyire sosem szoktam. A hallgatásáért minden szart megígértetett velem, apasági nyilatkozatot írtunk, megígértem hogy látogatom őket. Lassan egy havi fizetést utalok át havonta de most éppen kocsit akar. Meg hogy mikor veszem már nevemre a gyermeket (az ő családnevét kapta amellett, hogy tettünk ap. nyilatkozatot) Teljesen meg van veszve, tudom, hogy engem akar és közben nem meri elvágni az egyetlen aduászát, azt hogy a feleségem még semmiről sem tud.
Tudom, hogy színt kell vallanom otthon, ezerféleképpen átgondoltam már, hogy hogyan szépíthetném a történetet, de rettegek tőle, hogy elveszítem a családom, a választott családom.
Két éve senkinek nem beszélek erről, kezdek becsavarodni ezért ma leírtam ide. Nem provokálás és nem kamu. Sajnos igaz. Nekem az segített , hogy leírhattam.
Csinálhatok bármit nektek nem jó, ha önként távozom az a baj, ha maradnék az a baj. Hát ezekre az utolsó véleményekre magasról sz...rok.
Valaki kérdezte, hogy zsarolt e a szeretőm, hát nem, kimondva konkrétan soha inkább csak éreztette.
Beszéltem a feleségemmel. Íme a reakciója: Higgadtan végighallgatott , és a következőket mondta: Tudja, hogy régóta voltak nőim és őszintén szólva örült, hogy nem neki kell szexelni velem mert már évek óta nem kívánt, de azt nem gondolta volna, hogy gyermek is született. Egy hangos szava nem volt! Mindenre számítottam csak erre nem. Felajánlottam ha menni akar fizetek egy albérletet amíg nem talál munkát. Azt mondta, hogy ő inkább maradna!!! Mert már úgysem fog munkát találni stb. (15 éve nem dolgozik mert nem akart, tőlem mehetett volna) A gyerekek elhelyezéséről még nem beszéltünk. Egyelőre kocsiba ült elment kiszellőztetni a fejét. Nem tudok most többet írni, ez még csak az első sokk volt.
A feleséged miért nem kivánt, azért mert tudta, hogy csajozol, vagy amugyis eltávolodott tõled.
Ez sem mindegy, mert ha az utóbbi, akkor nem lehet csak téged okolni, hogy idejutottál.
Hát igen akkor hideg zuhanyt kaptál a válaszával.
Ejha:(
Amikor írtad egy korábbi válaszodban, hogy a feleséged azt hiszi te vagy az álompasi, aki soha nem csalja, akkor arra gondoltam, hogy tuti tudja, hogy vannak nőid. De most ezen a reakcióján én is meglepődtem.
Szomorú, hogy így voltatok/vagytok egymás mellett.
A nők nem hülyék :) legalábbis nem mindig ugy látszik.
Már ez is egy előrelépés a múlthoz képest. Szerintem bármit mond a feleséged költözz el egy két hónapra hogy mindketten normális módon tudjatok dönteni és addig ÉLNI. Lehetőleg most köss csomót magadra és a szeretődnek a pénzt (szigorúan 60.000 ) utald és ne látogasd.
Lehet hogy te sem fogsz tudni a feleségeddel élni már és Ő sem veled. Ne legyetek egy fedél alatt most.
Aztán majd irj mi lett a fejkiszellőztetés vége.
Na tessék, most jól megkapták a habzó szájjal ordító, tökéletes mintaemberek... :-) Annyira szánalmas ez az oldal...itt mindenki úgy viselkedik, mintha ő soha életében nem hibázott volna, de állítom, egynémelyik sokkal rosszabb az általa ócsárolt kérdezőktől...csak persze, itt látatlanban könnyű osztani az észt, meg eljátszani a nagy erkölcsös mintapolgárt.Mindig ezt csinálják, ráugranak valakire és szétoltják a fejét, mintha ők soha az életben nem követtek volna el semmilyen hibát.Nekem ilyenkor mindig olyan érzésem van, mintha ezeknek az embereknek ez lenne az egyetlen szórakozása az életben, hogy csoportosan leugatják a másikat.Azt hiszitek, ettől rosszabb lesz neki?Szerintem nagy ívben tojik rátok meg arra, hogy mit fröcsögtök.Amúgy meg attól még, hogy ti ezt nem követnétek el, biztos van olyan bűn , amit meg ő nem csinált, és ti igen.
Kérdező!Sok sikert!Remélem, sikerül rendbehozni az életed!kitartást :-)
27/N
98!
Én soha nem csaltam meg a páromat! (Se az előzőeket.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!