Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Nektek belefér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?

Figyelt kérdés

#férj #feleség házasság
2013. jún. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:
Ezt meg fogom lépni, először a mindent letojósat, ha az se működik, akkor elmegyek...
2013. jún. 1. 14:32
 52/59 A kérdező kommentje:
Most hivott sogornőm, páromat kereste (aki sztem nem fogadta a hivást), bementem a hálóba, hát ott ült a drága felöltözbe, nyomkodta a telefont....azt hittem alszik....:D ez egyre szebb:|
2013. jún. 1. 15:44
 53/59 anonim ***** válasza:
Ez nem valami jó! És el is ment? Biztos, hogy mindig a haverjaival van? Mennyi idősek vagytok és a babátok?
2013. jún. 1. 16:57
 54/59 A kérdező kommentje:
Most leültünk megbeszélni a dolgokat, itt volt anyósom, hallotta hogy mi a helyzet, beszélt párom fejével, nagyon remélem, hogy hatásos lesz, el vagyok keseredve, nagyon-nagyon szeretem, nem akarok elválni, nekem ő kell! Kiderült (azt mondta párom), hogy szívesen tervezne progikat, csak nincs pénze (nekem van) nagyon kíváncsi leszek!
2013. jún. 1. 18:13
 55/59 anonim ***** válasza:
30%
Én töröltettem a paraszt stílusod miatt.
2013. jún. 1. 19:16
 56/59 anonim ***** válasza:
0%
Juj nagyon megbántottál.
2013. jún. 1. 19:25
 57/59 anonim ***** válasza:
Oké nyugodtan töröltesd újra és újra. De akkor leírom szépen: a pasidnak bulizni van pénze, rád meg nincs. És elég sok ingyenes program van, itt nem a pénze a gond, hanem, hogy nem is érdekled.
2013. jún. 1. 19:27
 58/59 A kérdező kommentje:

Ne legyen igazad! Most "boldogság van", itt van velem, foglalkozik velem, de ki tudja, meddig lesz így?

Felírós a pia, jegyzik, ki mennyit iszik és fizukor szépen csengetnek. Meg tegnap az egyik alkesz haverja plusz piár hozott hogy szakadjon ki a lépe...

2013. jún. 1. 21:18
 59/59 anonim ***** válasza:

Nem. Ez parasztság.

Ha meg a haverok előtt szégyelli magát, akkor gyerek, nem felnőtt. Egy felnőtt embert nem érdekli az, hogy ki hogy cinkeli azért, mert kapott egy sms-t a feleségétől, vagy a barátnőjétől.

2013. jún. 1. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!