Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valakinek olyan férje, aki nemcsak a jelenlegi életét, és a jövőjét teszi tönkre, de megpróbálja a múltját is a sárba taposni?
Figyelt kérdés
Gondolok arra, hogy egy TV-ben szereplő karakterre rámondja, hogy az milyen jól néz ki 39 éves létére, és nekem meg bizonyítékaim (fotóim) vannak arról, hogy sokkal formásabb voltam 39 éves koromban?#szar férj
2013. máj. 30. 21:53
1/10 anonim válasza:
Ha te ezen kiakadsz, akkor elég baj van veled is!
2/10 A kérdező kommentje:
Meg veled is, ha ilyeneket válaszolsz.
2013. máj. 30. 22:01
3/10 anonim válasza:
Válj el, probléma megoldva. Azt mondod tönkretesz téged minden szempontból. Nem próbálsz tenni ellene, vagy ez így neked tök jó?
4/10 anonim válasza:
Tényleg azt adtad meg kulcsszónak, hogy "szar férj"? Biztos, hogy csak a fenti miatt dühös? Amúgy nagyon-nagyon kicsinyes ez a sértődés, gondolod, hogy ellened szólt? Nem tudom hány éves vagy, de szerinted visszaszámolt egy ilyen nem kerek évszámig, hogy beszóljon utólag? Semmi értelme.
5/10 anonim válasza:
Te jó ég. Most komolyan ezen akadsz fenn? Azt hittem, valami komoly családi problémáról fogok majd olvasni, vagy házassági válságról...
6/10 anonim válasza:
Azzal, hogy azt mondta, hogy jól néz ki, az a bizonyos tv ben szereplő hölgy, azt nem állította, hogy te nem néztél annyi idősen jól ki, sőtvazt sem, hogy most nem nézel jól ki...
Azt kell feltételeznem, hogy nem ez a valós problémád a fér jeddel, vagy a kapcsolatotokkal, vagy akár mind a kettővel....
7/10 anonim válasza:
Ennél nagyobb problémátok ne legyen soha...
8/10 anonim válasza:
Miert vagy vele ha ennyire utálod? Ilyenen utóljára 10 évesen akadtam ki! Jó, inkább 6-7. Örülj, hogy csak ennyi a gondod...
9/10 anonim válasza:
Nálad gond van. A fejedben.
Miért ne mondhatná, hogy valaki jól néz ki? Ennek semmi köze hozzád. Vagy azt is hozzáteszi: drágám, jó ez a nő, nálad is jobb, mint amikor te voltál ennyi...???????
Most akkor senkire sem lehet azt mondani, hogy jól néz ki?
(és csak szerinted voltál jobb...ez relatív. mindenkinek más tetszik)
10/10 anonim válasza:
Szerintem lelki problémáid vannak. Önértékelési zavar, céltalanság, szomorúság. A kapcsolatod meg nem sokat ér, ha így lenézed azt, akivel élsz, és ez is nyom rajtad egyet. A saját gondjaidra fordíts figyelmet, mert ez így nem élet. Keserű vagy és szomorú, ha szerinted bizonyítanod kell, hogy szebb voltál 39 évesen , mint most egy másik nő. Nem tartozol bizonyítani senkinek semmit. Ha erre szükséged van, az nem mások hibája. Saját lelki probléma. N29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!