Elítélnétek a lányotokat hogy ha kiderülne, a jelenlegi párja korábban házas volt és miatta vált el, hátrahagyván 2 (kis) gyereket?
Semmi.
Mégis mi köze hozzá a szülőnek? Felnőtt ember a lánya, és a párja is. Mindkettő felelősen döntött a saját sorsáról.
Egy szülőnek ehhez az ég világon semmi köze.
Ha normális szülő, akkor nem ítéli el ezért a lányát. Max ellenzi a kapcsolatot, ha olyan infók jutnak tudomására, mint pl. hogy a pasi csalta az asszonyt, iszákos volt, hanyagolta a családot blabla, ezért vált el.
Szerintem az bárkinek belefér az életébe, hogy hozott néhány rossz döntést, pl elvett egy olyan nőt, akivel később nem volt már előre...
Így, a sztorit nem ismerve én biztos nem ítélnék el senkit, pláne a lányomat nem.
6-os vagyok, jaaa azt figyelmen kívül hagytam, hogy "miatta vált el", bocsi. :)
Hát nem lennék rá büszke és gratulálnék a gyomrához, de egy alapos fejmosás után beletörődnék. Bármit is csinált, amit az én agyam nem vesz be, attól ő még a gyerekem.
Úgy beszéltek erről az elhagyásról, mintha a világ legtermészetesebb dolga az lenne, hogy valaki rendszeresen cseréli a partnereit, pedig ez nem így van. Nem mindig találja meg az ember elsőre az igazit. És eléggé szerelmes lehet a kérdező lányába a hapsi, ha az egész családot otthagyta érte.
A közvetlen környezetemben is van ilyen és érdekes mód a második feleség sosem lett lecserélve.
Szóval ez egyáltalán nem törvényszerű. És nem is hinném, hogy erkölcsileg itt gond van. előbb utóbb, ha nem a feleség az igazi szétmentek volna.
Nézd szülőként egyvalakit lenne okom elítélni egy ilyen szituért: magamat, hogy sikerült egy a saját érdekeit minden és mindenki elé helyező törtető egoistát nevelni... FELTÉVE HA csakugyan a "miatta vált el" a felállás.
Ha meg az a valójában sokkal gyakoríbb helyzet van, hogy a férfi házassága amúgy is szétesőben volt és nem a lányom aktív kavarása tette tönkre, ő a történetben csak az a személy, akihez a férfi tovább lépett egy tőle függetlenül rossz kapcsolatból, akkor meg a világon senkit sem ítélnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!