Elítélnétek a lányotokat hogy ha kiderülne, a jelenlegi párja korábban házas volt és miatta vált el, hátrahagyván 2 (kis) gyereket?
Túlzottan nem örülnék, mert én nem ezeket az értékeket közvetíteném felé.
Ugyanakkor olyan nincs, hogy egy szerelmes embert el lehessen szakítani a feleségétől és a családjától (egy fél órára talán, de válásig nem jut el), ha abban a családban minden rendben. Abba a kapcsolatba lehet beleköpni, ahol van akkora rés, amin befér a köpet.
Ettől még köpködni csúnya dolog.
Viszont nem hiszem, hogy ha huszonéves koráig nem sikerült átadnom ezt neki, akkor sikerülne pont az eset után. Ha így alakult, hát így alakult, attól még a lányom, a párja meg a párja, úgyhogy mindkettőjükkel megpróbálnék normális kapcsolatot tartani, a magánügyeiket meg rájuk hagynám.
Bocsánat, félreolvastam a kérdést. Szóval a lányunk miatt vált el?
Hát nem tudom, nem ítélném el a lányom, mert mégiscsak a lányom, de nagyon meglepődnék, hogy ha ez kiderülne. Ettől függetlenül, maradok az előző véleményemnél. Nem hinném, hogy a lányom a hibás, a férfi házassága valószínű már nem volt jó és ebbe lépett bele a 3.ik fél a lányom.
Attól függ, hogy törődik e a gyerekeivel, vagy úgy hagyta hátra őket, hogy feléjük sem néz.
Ha feléjük sem néz, nem szívesen engedném be a házamba azt az embert, sőt, kimondottan útálnám, kb emberszámba sem venném. Ellenkező esetben nem merülne fel ellenérzés.
Én félteném a lányomat, hogy ő is ugyanígy fog járni avval a férfival. Őt is el fogja hagyni egy következő miatt, ahogy most is tette. Neadj Isten neki is lesz már két gyereke tőle.
Én ilyen víziókat látok ebben.
Nem örülnék neki.
De látjuk sztáréknál is megy ez. Én mindig megbotránkozom ezen és nem tudom hova tenni
Nem, ahogyan akkor sem ítélném el, ha kiderülne pl hogy leszbikus és beültettek neki egy saját gyereket.
A szülő mindig szülő marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!