A lányom elmúlt 18 éves, iskolába jár. Már hosszú évek óta pokollá teszi a családunk életét. Édesapjától elváltam nagyon rég, Ő is családot alapított de oda sem engedik költözni. A jelenlegi törvények alapján van e rá mód hogy "kitegyük az utcára"?
Mivel teszi pokollá az életeteket?
Egyébként nagykorúként kitehetitek. Nappali képzésre jár?
Figyelj, mivel 18 éves elmúlt, elvileg kiteheted. Az már más, hogy mit tett, hogy úgy írsz a lányodról, mint egy szükséges rosszról, akit eddig csak azért viseltél el, mert kiskorú volt.
A másik 2 gyerek más apától van?
Milyen anya az, aki kiteszi a lányát az utcára? Minek vállaltad be a gyereket, ha nem tudod rendesen nevelni?
Te jó ég, milyen nők vannak a világon..
Esetleg pszichológushoz kéne őt járatni, ha nagyon rossz a helyzet és neked meg egy nevelési tanácsadóhoz el kéne menned, mert ha annyira rossz a helyzet, az nem csak a gyerek hibája, hanem bizony a felnőtté is.
Nekem sikerült 2 gyereket is felnevelnem, ők is voltak kamaszok, csináltak rosszat, nem is egyszer, mégsem fordult meg a fejemben egyszer sem, hogy kitegyem bármelyiket a házból. Ez nem szülőhöz méltó viselkedés.
Kéretik a témánál maradni. Én sem értem az okait meg a döntését, de ők tudják..
20/F
Milyen fórumra gondolsz?
Gyerek kidobási fórumra?
Mit tett a lányod ellened?
Mit tett? És miért????
Nekem ez a legfőbb kérdés.
Mert ha érzelmileg is így viszonyulsz hozzá, ahogy én érzem a kérdésedből, akkor nem lepődöm meg rajta, h ha a lányod netán össze van zavarodva.
Én úgy látom, válás, új férj, új gyerekek, és a régi férjtől a régi gyerek már csak kolonc. Ha így élte a lányod az életét, akkor az sok mindent megmagyaráz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!