A lányom elmúlt 18 éves, iskolába jár. Már hosszú évek óta pokollá teszi a családunk életét. Édesapjától elváltam nagyon rég, Ő is családot alapított de oda sem engedik költözni. A jelenlegi törvények alapján van e rá mód hogy "kitegyük az utcára"?
Van rá lehetőség, konkrét dolgot nem tudok, esetleg nevelőotthonba be lehet tenni szegényt, de én ugyanazt gondolom, mint az egyik válaszoló írta. Ez nagyon nem szülőhöz méltó viselkedés. Sajnálom szegény lányt, hogy a szülője ilyeneken töri a fejét. Nincs szíved? Ő a LÁNYOD. A te véred. Nem csak akkor kell szeretni a gyereket amikor jó és példamutató és kitűnő tanuló, hanem akkor is amikor problémák vannak vele.
Az ilyen szülőket kéne a föld alá ásni már nem azért..
"Mert ha érzelmileg is így viszonyulsz hozzá, ahogy én érzem a kérdésedből, akkor nem lepődöm meg rajta, h ha a lányod netán össze van zavarodva. "
Egyetértek.
Még egy gyilkost se tagad meg az anyja...az ilyen anyák, akik így beszélnek gyerekükről, mint te is no comment.
Remélem csak fake.
Ha mégsem, küld el koleszba. Az még mindig a legjobb, ha már az anyjára nem számíthat.
B.szd ki az utcára a ruháival és utáld.
Aztán lehet öngyilkos lesz miattad, de akkor ne rinyálj.
Ha esetleg pánikbeteg, azt is te alakthattad ki benne valamivel, vagy ha erőszakos.
Inkább mutass felé szeretet, és megbocsájtást, akkor változni fog...de ha ennyire rühelled akkor nyírd ki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!