A lányom elmúlt 18 éves, iskolába jár. Már hosszú évek óta pokollá teszi a családunk életét. Édesapjától elváltam nagyon rég, Ő is családot alapított de oda sem engedik költözni. A jelenlegi törvények alapján van e rá mód hogy "kitegyük az utcára"?
szerintem barmit tett is a lany nem az o hibaja. Meg jo hogy ossze van zavarodva es rossz a viszonya vele, most valtak el a szulei. Nem tudom mivel tudja pokolla tenni egy tizeneves az eletedet, vagy h miert beszelsz rola ugy mintha maga lenne a megtestesult gonosz. Persze h hulyesegeket csinal, most tizenevesen lenne a legnagyobb szuksege a csalad tamogatasara, te meg ki aarod rakni az utcara. Nemtudom, en 17 evesen eltuntem ket napra, aztan hazakeveredtem bedrogozva es szetvergem a tv-t mert idegesitett hogy csokoloztak benne en meg akkor szakitottam a baratnommel, lehanyam a perzsaszonyeget, leestem a lepcson, betort a fejem es mikor korhazba vittek apamnak azt mondtam hogy meleg vagyok csak hogy rosszul erezze magat de nem tagadtak ki, hanem pszihologushoz vittek es beszelgettek velem egy csomot, es lass csodat azota telljesen normalis vagyok, van egy 3eves kapcsolatom, es a szuleimmel is jo viszonyan vagyok. Nekem 3 testverem volt, es tenyleg megartak miattam a poklot, de nem mondtak le rolam, es ezt sose tudom elegge meghalalni nekik. Bocsanat a helyesiras miatt, elromlott a billentyuzetem.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!