A lányom elmúlt 18 éves, iskolába jár. Már hosszú évek óta pokollá teszi a családunk életét. Édesapjától elváltam nagyon rég, Ő is családot alapított de oda sem engedik költözni. A jelenlegi törvények alapján van e rá mód hogy "kitegyük az utcára"?
Itthon ez a kijelentés elég lökött dolog. Bejelenteni bárkit bejelenthetek, de ki már nem :O.
Előző tulajdonos nem jelentkezett ki. Önkormányzaton a néni közölte, hogy én mint tulajdonos nem jelenthetem ki mert olyan nincs, hogy valaki nincs sehova bejelentve.
Nem tudom,hogy ki lehet-e jelenteni,de az egyik általanos iskolás volt osztálytársamat kidobták.Végül a pasija szüleihez költözött,állítólag onnan is kidobták őket.Az édes kislányt 18 évesen kidobták középsuliból, első osztályból.Teherbe esett egy olyan pasitól akinek nincs kedve dolgozni(csajnak sincs).A lány apja mindkettőnek szerzett melót, 1-2 napig bírták.Egyszerűen nem hatotta meg semmi.Rendezett családi körülményeik vannak, a húga éltanuló.Simán idióta lány,mindent nem lehet elviselni...
Én eltudom képzelni,hogy pl fenyegetőzik,bántja valamelyik testvérét és le se **** amit mondanak neki vagy amire megkérik.
56-os, az ilyen lányt kell pszichológushoz vinni. Írtad hogy rendezett a családi élet, akkor valószínűleg valami más baja volt a lánynak (nem figyeltek rá eléggé, féltékeny stb) viszont amelyik szülő egy picit is törődik a gyerekével az az első rossz pillanatban már viszi őt az orvoshoz, mert nagyon elfajulhat a dolog. Vannak nevelési tanácsadók, családsegítők akik beszélgetnek a lánnyal, és segítik a családot, támogatják őket. Nem szégyen ott segítséget kérni, az csak azt jelenti hogy te igazán próbálkozol.
Fogalmam sincs, hogy mit tehetett ez a lány, de szerintem amelyik szülő ilyet forgat a fejében az ne nevezze magát anyának. Nem tudom, ha kidobnád őt otthonról, hogy tudnál utána tükörbe nézni??? Mert én nem tudnék...
Azon gondolkodtok, mit tehetett a lány?
Szerintem semmi különöset. Nekem is van egy ismerősöm, egy haverom unokatesója, akit kidobtak 18 évesen, de ő fiú. Az égvilágon semmit sem tett, teljesen átlagos srác, csak ugyanaz a felállás mint a kérdezőnél. Anyuka elvált (vagy megözvegyült, nem tudom biztosan), és összeköltözött egy új faszival, akinek teher az előző házasságból született gyerek, így anyukát meggyőzte, és mikor a gyerek 18 éves lett kidobták. Azt hiszem nyári születésű, és még 1 éve volt a középiskolából, nyáron nagyszüleinél lakott, ősztől meg koleszban, azóta nem tudom mi van vele, de haverom azt mondta, hogy ha kell, ők befogadják. Még szerencse, hogy a rokonságban vannak emberek, nem csak lelketlen szülőgépek, mint a posztoló, vagy az általam említett srác anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!