Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még, hogy észre vegye, válságban vagyunk?
Írtam már erről kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Azóta nem változott semmit a helyzet, hiába beszélek vele, a falnak dobálom a labdát...eszembe jutott, hogy vagy elhanyagolom, nem törődök vele, vagy elhagyom, elköltözok egy időre, de amikor kérdeztem, mit tenne, ha elmennék, azt mondta semmit, ettől nem fél...rossz lenne neki (?!), de nem tenne semmit... Mit tehetnék még?
Ultimátum. Ne csinálj már segget a szádból!!!
Vagy változtattok, vagy legyen inkább vége!
Most nem dicsekedni akarok, de leírom hogy a férjem hogyan oldotta meg az ő kis "külön életét". Nagy álma volt egy motor.
Mondtam neki, hogy oké, de a családi élet rovására ne menjen. Kitúlórázta a pénzt, lemondott a cigiről érte.
Egy hónapja bütykölgeti.
Meg van dumálva, hogy heti max 3X3óra, mert van ugye a gyerek is, házkörülni munka is meg még én is. :)
Sőt, jól is jártunk vele, mert a moci miatt rendben tartja a hátsó kertet, hogy legyen hol gyakorolnia.
Még a lányunkat is befogta, adogatja a szerszámokat, engem meg megkért, hogy fessem át az elemeket. A lányunk naponta zaklatja hogy menjenek motort szerelni. Ez lett az apa-lánya program.
Pakold össze a cuccait, és közöld vele, hogy legyen boldog másutt.
Valószínűleg már nem szeret téged, esetleg csak túl önző. De mindegy is. A lényeg, hogy boldogtalan vagy mellette. Te próbálsz változtatni, ő ezt lesz.rja. Így nem fogtok egyről a kettőre jutni. Ne vesztegesd rá az idődet.
Van gyereketek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!