Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék még, hogy észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még, hogy észre vegye, válságban vagyunk?

Figyelt kérdés

Írtam már erről kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Azóta nem változott semmit a helyzet, hiába beszélek vele, a falnak dobálom a labdát...eszembe jutott, hogy vagy elhanyagolom, nem törődök vele, vagy elhagyom, elköltözok egy időre, de amikor kérdeztem, mit tenne, ha elmennék, azt mondta semmit, ettől nem fél...rossz lenne neki (?!), de nem tenne semmit... Mit tehetnék még?

2013. máj. 28. 10:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nyilvanvaloan o nem akar valtoztatni. Ha nekem ezt mondana a ferjem, hogy nem tenne semmit, ha becsuknam magam mogott az ajtot, es elkoltozom, akkor a hazassagom kb annyit is ert. Neki nem fontos, csak neked. Sajnalom. Szerintem beszelj vele meg egyszer, es utana valj el. Ez kesobb sem lesz jobb. Igy telnek el a fejed felett az elet, idovel boldog lehetsz mas oldalan. Kitartas!
2013. máj. 28. 10:09
 2/23 anonim ***** válasza:
Elet=evek
2013. máj. 28. 10:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit tehetnél? Szerintem a férjed válasza elég egyértelmű volt. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Kettő helyett nem tudsz tenni, csak magadért vagy felelős. Ha elengeded, akkor megkönnyebbülsz. Ennek a "kapcsolatnak" így nincs semmi értelme.
2013. máj. 28. 10:10
 4/23 A kérdező kommentje:
Azt mondja, ő magát helyezi legelőre, minden más utána jön, mert először neki kell rendben lennie, hogy másnak segíteni tudjon/ szeretni tudjon, azt mondja, szerezzek barátokat, legyek egyedül is boldog...
2013. máj. 28. 10:18
 5/23 A kérdező kommentje:
Itt csak az a hiba, hogy nekem is megvan a magánéletem, de ő azt a minimális családi időt sem akarja velem tölteni, maximum egy gyenge szex erejéig...
2013. máj. 28. 10:19
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mire varsz meg??
2013. máj. 28. 10:22
 7/23 A kérdező kommentje:
Jogos kérdés!:(
2013. máj. 28. 10:23
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Szedd ossze magad picit, legyel eros, menni fog!!
2013. máj. 28. 10:26
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ultimátum. Ne csinálj már segget a szádból!!!

Vagy változtattok, vagy legyen inkább vége!

Most nem dicsekedni akarok, de leírom hogy a férjem hogyan oldotta meg az ő kis "külön életét". Nagy álma volt egy motor.

Mondtam neki, hogy oké, de a családi élet rovására ne menjen. Kitúlórázta a pénzt, lemondott a cigiről érte.

Egy hónapja bütykölgeti.

Meg van dumálva, hogy heti max 3X3óra, mert van ugye a gyerek is, házkörülni munka is meg még én is. :)

Sőt, jól is jártunk vele, mert a moci miatt rendben tartja a hátsó kertet, hogy legyen hol gyakorolnia.

Még a lányunkat is befogta, adogatja a szerszámokat, engem meg megkért, hogy fessem át az elemeket. A lányunk naponta zaklatja hogy menjenek motort szerelni. Ez lett az apa-lánya program.

2013. máj. 28. 10:43
 10/23 anonim ***** válasza:

Pakold össze a cuccait, és közöld vele, hogy legyen boldog másutt.

Valószínűleg már nem szeret téged, esetleg csak túl önző. De mindegy is. A lényeg, hogy boldogtalan vagy mellette. Te próbálsz változtatni, ő ezt lesz.rja. Így nem fogtok egyről a kettőre jutni. Ne vesztegesd rá az idődet.

Van gyereketek?

2013. máj. 28. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!