Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még, hogy észre vegye, válságban vagyunk?
Figyelt kérdés
Írtam már erről kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Azóta nem változott semmit a helyzet, hiába beszélek vele, a falnak dobálom a labdát...eszembe jutott, hogy vagy elhanyagolom, nem törődök vele, vagy elhagyom, elköltözok egy időre, de amikor kérdeztem, mit tenne, ha elmennék, azt mondta semmit, ettől nem fél...rossz lenne neki (?!), de nem tenne semmit... Mit tehetnék még?
2013. máj. 28. 10:02
21/23 Fehér Tamás válasza:
Üdvözletem! Azt hiszem egy valamit még érdemes kipróbálni! A saját példámból kiindulva nagy eséllyel fel lehet ébreszteni a férjeket! Gyakorlatilag ugyan abban a cipőben vagyok mint a kedves férj, csak én most költöztem el! Nagyon hiányzik a feleségem! Azt gondolom, hogy ha előbb megteszi ezt a lépést akkor én jobb férj és társ lettem volna! Most egy nehéz helyzetből indulok mert elveszettem a bizalmát, de dolgozom rajta, hogy újra vissza nyerjem!Ami engem felébresztet és ráébresztett, hogy 13év után is mennyire szeretem az egy SMS-volt! Amit egy telefon hívás követett!!!!! Nem tőlem;-) Miután nyugodtan megbeszéltük, hogy elválunk akkor még azt gondoltam én is ezt akarom!Folyton valami nem volt jó amit csinálok meg, hogy nincsenek közös programjaink meg ilyenek! Csak most jöttem rá, hogy mennyire igaza volt és ez nekem is rohadtul hiányzik! Én úgy gondolom, meg kell ezt is próbálni!
22/23 A kérdező kommentje:
Megtennèm de külföldön vagyok, bár van hova menni:) most megint elment haverozni, írtam neki egy SMS-t, hogy hiányzik, mire kikapcsolta a telefonját... Holnap rákérdezek, velem akar-e maradni....3-4 napig jó volt most kezdődik előlről...nem bírom...így tènyleg ki fogok szeretni belőle!
2013. jún. 1. 00:46
23/23 anonim válasza:
Kérdezd meg aztán add be a válást. sajnálom, de nem hiszem, hogy változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!