Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék még, hogy észre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék még, hogy észre vegye, válságban vagyunk?

Figyelt kérdés

Írtam már erről kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Azóta nem változott semmit a helyzet, hiába beszélek vele, a falnak dobálom a labdát...eszembe jutott, hogy vagy elhanyagolom, nem törődök vele, vagy elhagyom, elköltözok egy időre, de amikor kérdeztem, mit tenne, ha elmennék, azt mondta semmit, ettől nem fél...rossz lenne neki (?!), de nem tenne semmit... Mit tehetnék még?

2013. máj. 28. 10:02
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó kompromisszumokra, csak én hajtok a kapcsolatunkért, ő meg csak ül benne... Semmi ertelme az egésznek...tegnap is, kiöntöttem neki a szívem, elmondtam neki, hogy nem vagyok vele boldog, változtatni akarok, mert szeretem, erre nem elaludt?:(
2013. máj. 28. 10:49
 12/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ezzel el is mondta a véleményét a dologról.

Mik az esélyeid válásnál? Lakhatás, munka stb?

2013. máj. 28. 11:00
 13/23 A kérdező kommentje:
Azt mondta, fáradt, de legalább reagált volna...az a baj hogy ő "frissen" is ilyen...
2013. máj. 28. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
És meddig akarsz még ebben a pocsolyában ázni?
2013. máj. 28. 11:59
 15/23 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva nem tudom...nagyon szeretem de ezt nem bírom...
2013. máj. 28. 12:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeresd magad jobban és hagyd ott
2013. máj. 28. 12:18
 17/23 anonim ***** válasza:
Meg tudlak érteni. Nekem is évekig ment egy ilyen kapcsolatom, és gyenge voltam kilépni belőle. Másfél éve elváltunk, és azóta olyan párkapcsolatban élek, amiről mindig álmodoztam. Tudom, hogy most neked ezt nehéz elképzelni, és még vannak érzelmeid. De ez a helyzet tényleg sehova sem vezet :(
2013. máj. 28. 12:30
 18/23 A kérdező kommentje:
Vannak, csak attól tartok, el fog mulni...most hazajött ebédelni, figyelmes volt, óvatosan beszélni próbáltam vele, de semmire nem jutottunk...ördögi kör...mindíg azt remélem, legközelebb megbeszéljük, de vagy nincs olyan állapotban, vagy nem érdekli, én meg puffoghatok magamban...
2013. máj. 28. 13:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Ne álltasd magad, nem fog változni
2013. máj. 28. 13:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Ilyen a személyisége szerintem. Tapasztalat. Ne várj tőle semmit. Gyűjtsd össze az erőd és hagyd el a fenébe, mert mellette soha nem lesz igazi, boldog, családi életed, mert ő csak magával foglalkozik.
2013. máj. 28. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!