Sajnálom őt, mit tehetnék érte?
Bocsi, de ez a hozzáállásod NAGYON nem normális!
Már most azon gondolkodni, hogy majd egyszer mindenki meghal... Ez így van, így van rendjén is, ez a világ. Igen, mindenki meghal. Ha harmincnak lennétek a családban, akkor is.
Amúgy meg miért nincs kapcsolata az apjával? Attól még, hogy te "elküldted", neki az apja. Te teremted ezt a helyzetet, hogy egyedül vagytok, hát ne nyavalyogj.
Tényleg depisnek tűnsz, kezeltesd magad.
Inkább örülj, hogy van egy gyönyörű kis lányod, aki BOLDOG. Sosem tudhatod mit hoz a jövő, de biztosan lesznek az iskolában barátai, megismerkedik majd a szerelemmel .... biztosan nem marad egyedül. Tényleg nem szabadna eltemetned az élőket. Igazuk van az előttem szólóknak, depressziós vagy. Fordulj orvoshoz, Ő majd segít rajtad és ezt nem bàntásból írom... Amúgy meg egyad, ha Apuka él és virul, ugyanannyi joga van látni a gyerekét mint neked ( kivétel ha vert titeket, bár akkor nem hiszem, hogy csak úgy eltudtad volna küldeni), a másik meg, hogy neked is még lehet valakid, akitől lesz majd kistesója a lányodnak.
N
Rajtad múlik, hogy szomorú jövője lesz-e.
Nekem sincs testvérem, sőt, nekem apukám és anyukám sincs, 13 éves koromban autóbalesetben haltak meg, én súlyosan megsérültem. A szintén sérült nagymamám vett magához, és úgy nevelt, hogy mindennek örüljek. Nagyon sok barátom van, akik közelebb állnak hozzá, mint másokhoz a családjuk.
Itt az oldalon sokszor olvasom, mennyi baja van az embereknek a családjával. Szóval a család nem garancia a boldog életre, a családnélküliség pedig nem jár magánnyal és szomorúsággal.
Örülök, ha kicsit segítettem :)
Én teljesen megértem, hogy aggódsz miatta, nagyon sok egyke és egy gyermekes szülő gondolkodik ám ilyenen, csak nem vallják be. Nekem is egy lányom van, szerettünk volna még, de nem lett.
És azoknak, akik leszólják az aggódás miatt: nézzétek meg, hány fórumban érv az egykeség ellen, hogy de ha ti meghaltok, nem lesz senkije... és akkor aki tényleg végiggondolja, annak meg beszóltok???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!