Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sajnálom őt, mit tehetnék érte?

Sajnálom őt, mit tehetnék érte?

Figyelt kérdés
Van egy kislányom, egyedül nevelem. 4 éves. Elküldtem aza apját, mert nem volt jó a kapcsolatunk. Mosz ketten élünk a lakásban. Anyu nagyon sokat segit, a kislányom imádja is őt. amiért sajnálom, az az, hogy azt hiszi, hogy most a mama és a papa egy bázis, ők a családunk, most boldog, örül, de nem élnek örökké. Azt fogja látni, hogy akiket imád, mind meghalnak. Unokatestvére sem lesz, testvére sem a korom miatt, lassan majd azt kell látnia,, hogy senkije nem marad a világon, főleg ha majd én sem leszek. Fáj látni, hogy most boldog és belegondolni a szomorú j9vőjébe, hogy senkije sem marad szegénykémnek. Mindent elszúrtam és elég koros vagyok már ahhoz, hogy megváltoztassam a kis életét. Féltem őt, és nagyon sajnálom. Végignézni azt, hogy majd szenvedni fog amiatt, hogy nincs testvére, hozzánk nem jár senki, mert nincsenek rokonok, hogy meghal a mama, papa, dédi, majd anya, nagyon fájdalmas lesz. Sokszor már nem is tudok örülni a jelennek, mert nincs értelme, mert ők úgyi meghalnak, kb. 10 év múlva. Akkor meg csak mi maradunk, aztán ez lesz a családja. Én, egy magányos nő, akinek megszakad a szive a gyermekéért.
2013. máj. 21. 06:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha két szülő van ha egy az elmúlás ugynúgy része minden gyerek életének. Ha majd iskolás lesz biztosan lesznek barátai és ahogy nő fel egyre szorosabbá válnak majd a családon kívüli kapcsolatai. Te csak annyit tehetsz, hogy egy biztos hátteret biztosítasz számára, és támogatod abban, hogy barátokat szerezzen
2013. máj. 21. 06:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj inkább arra, hogy idővel majd neki is lesz saját kis családja, férje, gyerekei... nem lesz egyedül, nem lesz magányos :)
2013. máj. 21. 06:36
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Akinek van egy 4 éves kislánya(alapjáraton az ilyenkorú gyerekek édesek)Az húzzon el a dokihoz a depijével, ne itt a Gyk-n siránkozzon meg temesse a még élő embereket magakörül. Kapd össze magad, és teremts mindenkinek magad körül egy boldogságot, beleértve a szüleidet is.Aztán majd ha fölös időd lesz, akkor gyere vissza.
2013. máj. 21. 06:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ok úgyis meghalnak.... Mindenki meghal, kérdező. Ha lenne mondjuk öt testvére es együtt élnél az apjával, akkor is meghalnannak. Meghalhat egy 8 eves, 20 eves, 40 eves is. Elég negatív a gondolkodasod.
2013. máj. 21. 06:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de ez a hozzáállásod NAGYON nem normális!

Már most azon gondolkodni, hogy majd egyszer mindenki meghal... Ez így van, így van rendjén is, ez a világ. Igen, mindenki meghal. Ha harmincnak lennétek a családban, akkor is.

Amúgy meg miért nincs kapcsolata az apjával? Attól még, hogy te "elküldted", neki az apja. Te teremted ezt a helyzetet, hogy egyedül vagytok, hát ne nyavalyogj.

Tényleg depisnek tűnsz, kezeltesd magad.

2013. máj. 21. 06:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Inkább örülj, hogy van egy gyönyörű kis lányod, aki BOLDOG. Sosem tudhatod mit hoz a jövő, de biztosan lesznek az iskolában barátai, megismerkedik majd a szerelemmel .... biztosan nem marad egyedül. Tényleg nem szabadna eltemetned az élőket. Igazuk van az előttem szólóknak, depressziós vagy. Fordulj orvoshoz, Ő majd segít rajtad és ezt nem bàntásból írom... Amúgy meg egyad, ha Apuka él és virul, ugyanannyi joga van látni a gyerekét mint neked ( kivétel ha vert titeket, bár akkor nem hiszem, hogy csak úgy eltudtad volna küldeni), a másik meg, hogy neked is még lehet valakid, akitől lesz majd kistesója a lányodnak.

N

2013. máj. 21. 07:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad múlik, hogy szomorú jövője lesz-e.

Nekem sincs testvérem, sőt, nekem apukám és anyukám sincs, 13 éves koromban autóbalesetben haltak meg, én súlyosan megsérültem. A szintén sérült nagymamám vett magához, és úgy nevelt, hogy mindennek örüljek. Nagyon sok barátom van, akik közelebb állnak hozzá, mint másokhoz a családjuk.

Itt az oldalon sokszor olvasom, mennyi baja van az embereknek a családjával. Szóval a család nem garancia a boldog életre, a családnélküliség pedig nem jár magánnyal és szomorúsággal.

2013. máj. 21. 07:38
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nagy erőt adtál nekem! Komolyan örülök, hogy irtál! Igen. Ez az alapvető probléma velem, hogy nem tudok a legjobb dolgoknak sem örülni, mert folyton azon parázok, hogy mi lesz később, mi lesz, ha elmúlik...
2013. máj. 21. 09:06
 9/9 anonim ***** válasza:

Örülök, ha kicsit segítettem :)

Én teljesen megértem, hogy aggódsz miatta, nagyon sok egyke és egy gyermekes szülő gondolkodik ám ilyenen, csak nem vallják be. Nekem is egy lányom van, szerettünk volna még, de nem lett.

És azoknak, akik leszólják az aggódás miatt: nézzétek meg, hány fórumban érv az egykeség ellen, hogy de ha ti meghaltok, nem lesz senkije... és akkor aki tényleg végiggondolja, annak meg beszóltok???

2013. máj. 21. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!