Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Nektek belefér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?

Figyelt kérdés

#férj #feleség házasság
2013. jún. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben viszont miért töröd magad? Láthatóan tojik az egészbe, csak te erőlködsz. Miért?
2013. jún. 1. 11:31
 32/59 A kérdező kommentje:
Őszintén? Mert amikor hozzá mentem, megfogadtam, hogy jóban-rosszban, egészségben-betegségben, ehhez próbálom tartani magam. Szeretem őt, gyerekem van tőle, bízom benne. Csak az bánt, hogy itt megint én vagyok az, aki össze akarja kaparni a közös életünket, míg ő nem tesz semmit...
2013. jún. 1. 11:35
 33/59 anonim ***** válasza:
96%
Nézd, te a becsületességre apellálsz, de már nembecsületes, hanem balek vagy.
2013. jún. 1. 11:39
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg szakember? Valószínűleg rátok férne, már ha hajlandó elmenni. Sokat segíthet egy hozzáértő kívülálló segítsége. (5-14-22)
2013. jún. 1. 11:40
 35/59 anonim ***** válasza:
32%
Nekem már az se férne bele, hogy nélkülem menjen bulizni. Egy kis sörözgetés vagy ilyesmi elmegy, de bulizni nem mennénk egymás nélkül...
2013. jún. 1. 11:41
 36/59 A kérdező kommentje:
Igen, kezdem én is úgy érezni! Hülyére vesz a pasi teljesen:( járunk pszichológushoz, bban bízom még, de amilyen konok a párom.....fene se tudja! De mihamarabb kellene változtatni, mert ha végleg kiszeretek belőle, az isten nem fog tudni mellette tartani...
2013. jún. 1. 11:48
 37/59 anonim ***** válasza:
91%
Őt ez az egész baromira nem érdekli
2013. jún. 1. 11:55
 38/59 A kérdező kommentje:
Az még nem is lenne baj ha nem ilyen sűrűn lenne, kell a privát szféra, én se bírnk non stop rajta csüngeni, de ez sok, arról nem beszélve hogy ugyen nem málnaszörpöt isznak...sajnos az együtt töltött idő is semlegesen telik el, nyomkodjuk a telefont vagy tévézünk, a kommunikációt én indítom az esetek 98%-ában, de ezek a kísérletek rendre kudarcba fulladnak, pedig sosem emelem fel a hangom, tisztelettudó hangnemben beszélek hozzá.
2013. jún. 1. 11:57
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint arra vársz, hogy csoda történjen.
2013. jún. 1. 12:02
 40/59 A kérdező kommentje:
Kb.... Még próbálkozok, nem akarom könnyen feladni, a családja szeret nagyon, én is őket, bízom abban, hogy nem ellenem dolgozik ez az egész és idővel rendeződnek a dolgaink. De iszonyatosan nehéz így élni, mindíg azt figyelni, mikor mivel aláz a föld alá, holott talán nem is tudatosan teszi....nem tudom.
2013. jún. 1. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!