Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségek! Nektek belefér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?

Figyelt kérdés

#férj #feleség házasság
2013. jún. 1. 10:17
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
75%
de amúgy nem kérdeztél rá..?
2013. jún. 1. 10:41
 12/59 anonim ***** válasza:
73%

Biztos, hogy kikapcsolta? Le is merulhetett

"Mindegy ma felöltözök és elmegyek csavarogni, fel a hegyekbe és ki kapcsolom a telefont vagy itthon hagyom......

Ez ovodas szint

2013. jún. 1. 10:42
 13/59 anonim ***** válasza:
57%
De ha tudod, hogy hol van, minek írsz neki SMS-t? Ez mondjuk nem fér e fejembe, szerencsére az én párom nem ennyire pióca.
2013. jún. 1. 10:43
 14/59 anonim ***** válasza:
83%

7-es, azért, mert a lényeg azon van, hogy azért ír ilyenkor a nő akármilyen SMS-t, mert nehezére esik elviselni, hogy a párja mással tölti a szabadidejét. Emiatt így távolról is ki akarja magának csikarni a figyelmet, egy kedvesnek tűnő, azonban valójában az állandó felügyeletet megtestesítő SMS-sel. Ezt most nem úgy kell érteni, hogy a nő ezt ártó szándékkal csinálja, egyszerűen ösztönből jön neki, figyelemre vágyik. A nő ilyenkor elküldi az SMS-t, majd percenként nézi a telefont, várja a választ. 10 perc múlva nem bír magával, felhívja a pasit, számon kérve a kedves SMS-re adandó kedves választ. Ekkor a telefon azonban már ki van kapcsolva.

Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt, másképp honnan tudhatta a feleség, hogy a telefont kikapcsolták? Kellett lennie egy kedves hívásnak is ehhez. ;)

És tényleg bocs a nyers szavakért, azért tudom ilyen hidegen megfogalmazni ezt, mert sajnos nekem is volt ilyen korszakom, hogy ilyen álságos indokokkal tartottam hívásokkal-SMS-ekkel pórázon a párom. Szerencsére a mi kapcsolatunk ezt túlélte, mindketten tanultunk abból a korszakból, ma teljes a bizalom és a békesség. Ugyanezt kívánom mindenkinek! :)

5-ös

2013. jún. 1. 10:45
 15/59 A kérdező kommentje:
Nekem jelez, kijelzi hogy elolvasta- e a másik (whatsapp), sima SMS-nél pedig felugrik, hogy "kézbesítve", csak szerettem volna tudatni vele hogy hiányzik... Stresszes időszakban vagyunk, ő a fejébe vett egy egoista baromságot, amit én szenvedek, az edeig jól működő házasságunk felborult, ő egoista lett... Én meg szenvedhetek valahol a haverok után kullogva, holmi zsebfeleség:((( most néhány napig jó volt, velünk is foglalkozott, persze meg voltunk egymás bélkül, de ott volt ha szükség volt rá. Nekem ez a húzása azt jelentette hogy nem vagyok fontos neki...
2013. jún. 1. 10:45
 16/59 anonim ***** válasza:
67%

Akkor mégis az ötösnek lett igaza...

Egy buli alatt miért hiányzik? Gondolod az a megoldás, ha bedurcázol és "bibibiii, most én is kikapcsolom a telefonomat"?

2013. jún. 1. 10:47
 17/59 anonim ***** válasza:
37%
Pontosan mi az az egoista baromság, amit a fejébe vett?
2013. jún. 1. 10:47
 18/59 anonim ***** válasza:
70%
Nézd, írd le betű szerint, hogy mit tartalmazott a kedves SMS. Lehet kiderül, hogy min borult a dolog.
2013. jún. 1. 10:48
 19/59 anonim ***** válasza:
49%
Most már állást foglalok, az előbb azt írtam nem tudhatjuk a kettő közül melyik a valós helyzet mert nem ismerjük a kérdezőéket. A hozzászólásai után kicsit megértem a férjet:)
2013. jún. 1. 10:50
 20/59 anonim ***** válasza:
77%
A férjedet minden nap láthatod, szóval nem igazán értem, miért volt fontos akkor írni neki, amikor kikapcsolódik...de OK, írtál neki kedves SMS-t, mondjuk olyasmit, hogy jaj de hiányzol, így szeretlek úgy szeretlek...eshet neki jól, de érezheti úgy is, hogy egy percre sem bírsz leszállni róla, kontroll alatt tartod. Nem ettől lesz erősebb egy kapcsolat, hogy most válaszol egy SMS-re buli közben, minden bizonnyal becsiccsentve, vagy sem...meg persze az is lehet, ahogy azt előttem is írták, hogy egyszerűen lemerült a telefonja.
2013. jún. 1. 10:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!