Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?
Biztos, hogy kikapcsolta? Le is merulhetett
"Mindegy ma felöltözök és elmegyek csavarogni, fel a hegyekbe és ki kapcsolom a telefont vagy itthon hagyom......
Ez ovodas szint
7-es, azért, mert a lényeg azon van, hogy azért ír ilyenkor a nő akármilyen SMS-t, mert nehezére esik elviselni, hogy a párja mással tölti a szabadidejét. Emiatt így távolról is ki akarja magának csikarni a figyelmet, egy kedvesnek tűnő, azonban valójában az állandó felügyeletet megtestesítő SMS-sel. Ezt most nem úgy kell érteni, hogy a nő ezt ártó szándékkal csinálja, egyszerűen ösztönből jön neki, figyelemre vágyik. A nő ilyenkor elküldi az SMS-t, majd percenként nézi a telefont, várja a választ. 10 perc múlva nem bír magával, felhívja a pasit, számon kérve a kedves SMS-re adandó kedves választ. Ekkor a telefon azonban már ki van kapcsolva.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt, másképp honnan tudhatta a feleség, hogy a telefont kikapcsolták? Kellett lennie egy kedves hívásnak is ehhez. ;)
És tényleg bocs a nyers szavakért, azért tudom ilyen hidegen megfogalmazni ezt, mert sajnos nekem is volt ilyen korszakom, hogy ilyen álságos indokokkal tartottam hívásokkal-SMS-ekkel pórázon a párom. Szerencsére a mi kapcsolatunk ezt túlélte, mindketten tanultunk abból a korszakból, ma teljes a bizalom és a békesség. Ugyanezt kívánom mindenkinek! :)
5-ös
Akkor mégis az ötösnek lett igaza...
Egy buli alatt miért hiányzik? Gondolod az a megoldás, ha bedurcázol és "bibibiii, most én is kikapcsolom a telefonomat"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!