Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat éve vagyunk házasok, a férjem évek óta nem dolgozik, és nem is akar, költözzek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Gondolom nincs rákényszerítve, hogy dolgozzon.
Ha talál kiskapukat, miért tenné? Jó ez neki.
És te meg hagyod. Eltartod?
Te tudod, szereted-e még a férjed. Ha igen, adj neki ultimátumot. Költözz el anyósodéktól (akár Pesten, akár vidékre). Ha valóban fontos vagy neki, összeszedi magát, és keres munkát. Ha nem, akkor úgyis tudni fogod, mit kell tenned.
Én másért mondanám, hogy ne menj vidékre dolgozni. Válság van, és egy majdnem biztos munkahelyet egy szinte bizonytalanért (próbaidő, ...) most nem biztos, hogy jó ötlet feladni.
Én mennék, saját házamban élhetnék, megszabadulhatnék anyóstól is és a naplopóférjemtől is :)))
Ultimátumot már nincs miért adj a férjednek, ha évek óta nem dolgozik, akkor az azért van, mert nem is akar.
Sok erőt és szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!