Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15hónapos a kislányom,7 hetes terhes vagyok és a férjem
válni akar. Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Most már akkor is vállalnia kell a felelősséget a babáért! Téged elhagyhat, de a gyerekeket nem, és egyáltalán nem vagy köteles abortuszt csináltatni, főleg úgy, hogy ő is akarta a babát. Az a pici baba nem tehet róla, hogy ilyen hülye a férjed, már bocs. Ami nekem furcsa, hogy mi történt ilyen hirtelen, hogy egyszer még ő is babát akart, aztán meg egy kis idő múlva válni szeretne?
Az pedig, hogy képes lennél-e végigcsinálni? Persze, hogy képes lennél, az ember a gyerekeiért bármire képes. Sok sikert!
2008. aug. 4. 14:06
2/31 A kérdező kommentje:
Igazából én sem értem, hogy mi történt. Egyik napról a másikra közölte velem, hogy nem szeret, és elköltözik. Próbáltam én helyrehozni, összetartani a családot, de hallani se akar már rólam (rólunk). Most azt mondta, h velem marad addig, amig a műtét lezajlik, aztán megy.
Szia!
Nagyon sajnálom a történteket.Nekem is van egy 2 éves manóm,és nemrégiben mi is majdnem szétmentünk.Én azt tudom csak neked mondani,hogy jól gondold meg mit teszel.Egy gyerekkel is nehéz megfelelő párt találni,kettő gyerkőccel pedig még nehezebb.Ha a férjed pedig várja a műtétet,háát,jól gondold meg.Ha megszülöd annak ellenére,hogy ő nem akarja,nincs rá garancia,hogy fog vele foglalkozni.És nehogy a már nem akart gyerek miatt a meglévővel se foglakozzon!Vagy csak azzal és a másikkal nem.Az neked is iszonyú fájdalom lenne,a kicsinek még nagyobb,hogy vele miért nem foglalkozik az apuja.Ezt meg kell beszélnetek.Mondd el,hogy mit érzel,hátha érdekli még.Jól gondold meg mit teszel!Remélem minden jól alakul majd!Kitartás!
2008. aug. 4. 14:48
Ha januárban még olyan jól voltatok egymással, hogy babát akartok, mostanra nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a helzet, talán még menthető a házasság, de ha azt hiszi csak úgy leléphet és ott hagyhat két gyerekkel, akkor téved, ha téged nem is szeret, a gyerekeit vállalnia kell!
2008. aug. 4. 15:40
5/31 anonim válasza:
Én kidobnám a francba, azonnal!!!
Egy nő két gyerekkel is a jég hátán is megél!!
2008. aug. 4. 16:50
6/31 anonim válasza:
Szerintem csakis azzal foglalkozz, hogy Te magad szeretnéd-e a picit, vagy sem. Képesnek tartod-e magad arra, hogy egyedül végigcsináld két kicsivel. Van-e segitséged a férjeden kivül (szülők, testvérek). Van-e hol laknotok, fog-e fizetni gyerektartást a férjed, stb. Én valószinűleg csak akkor vetetném el a babát, ha semmi esélyt nem látnék arra, hogy rendben fel tudjam nevelni. A legkevésbé se hallgass a férjedre, hogy ő mit akar, tedd azt, amit elsősorban a szived és persze az eszed diktál.
2008. aug. 4. 17:41
7/31 A kérdező kommentje:
Én szivem szerint megtartanám a kicsit, de nagyon félek, hogy nem tudok neki olyan életet biztositani, amilyet megérdemelne. Segitségem nem nagyon van. A férjem segitett eddig nagyon sokat, de ugye ez most megszűnik. Igazából csak az első 1-2 évtől tartok, amig még mind a kettő kicsike. Annyira nehéz ez az egész!!! :(
Ha v.ki ilyen gyorsan meglép a családtól ott van 3.személy!!!
Sajnállak,nehéz döntés lesz,de neked kell döntened!
2008. aug. 4. 18:08
9/31 anonim válasza:
Akkor mondd meg a férjednek, hogy szeretnéd megtartani a kicsit, mert ő igazán nem tehet semmiről. Engedd el, ha menni akar, de kérd meg, hogy legalább addig támogasson, amig nem tudsz munkába állni és pénzt keresni. Legszivesebben én is arra biztatnálak, hogy tartsd meg a babát, de nem tudom az anyagi háttereteket, és nem ismerem a férjed sem. Nagyon nehéz helyzetben vagy, de bármilyen nehéz is, mindig van kiút. Hidd el, ha erős vagy, és hiszel magadban, talpra tudsz állni, és meg fogod tudni oldani a problémákat!
2008. aug. 4. 18:14
hát igazából betörném a férjed orrát és olyan ügyvédet küldenék rá, hogy fizethetné élete végéig a tartásdíjat,de olyat,hogy gatyája se maradna...bocsi de nagyon felidegesít ha egy csávó így bánik a feleségével!
2008. aug. 4. 22:07
Kapcsolódó kérdések: