Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 15hónapos a kislányom,7 hetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15hónapos a kislányom,7 hetes terhes vagyok és a férjem válni akar. Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Terveztük a második babát január óta, de nem sikerült. Most, hogy összejött, már nem örül neki. Azt mondja, hogy engem nem szeret már, és menni akar. Én ellenzem az abortuszt, viszont egyedül a két picurral... Nem tudom, hogy képes lennék-e végigcsinálni. Csak a véleményetekre lennék kiváncsi, hogy Ti mit tennétek ilyen helyzetben!
2008. aug. 4. 13:57
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Elég gyötrelmes napokon vagyok túl. A férjem még mindig hajthatatlan, nem akarja a kicsit. Én végigjártam az ilyenkor előírt procedúrát. Voltam a családsegítőben, ott is jól "megkínoztak". Jövőhét péntekre (aug. 22.) kaptam időpontot a kórházban a műtétre. Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ez a jó döntés. Szinte nem telik el úgy egy perc, hogy ne gondolnék a műtétre. A férjem nagyon elutasít. Még mindig azt mondja, hogy megvárja a műtétet (be is visz a kórházba, haza is hoz), és költözik. Jó fej, nem? Én még mindig nem adtam fel, hogy összetartsam a családot! Csak egyre nehezebb.
2008. aug. 13. 14:35
 22/31 anonim ***** válasza:
65%

Előző Megértem, hogy ki vagy borulva. Ez egy nehéz helyzet és nagy a nyomás rajtad. Senki nem tudna könnyebben dönteni hasonló helyzetben.

És sajnos nem tudom könnyebbé tenni a helyzetet: Bérgyilkost készültök fogadni egy olyan kis valaki megölésére, aki akkor már mozgatni fogja a kezét és a lábát, szopni fogja a kis hüvelykujját, amelyen már köröm is van, és be fogja lélegezni a magzatvizet. Így néz ki: [link]

És mindenki aki buzdít ebben, még akkor is ha ismeretlenül teszi néhány billentyű lenyomásával, felbújtó lesz.

"Ami általánosan elterjedt, az nem feltétlenül normális." A zsidók irtásáról is sokan gondolták, hogy jó ötlet, mégsem volt helyes, sem normális. Tehát sajnos az sem számít, hogy hányan követnek el hasonló gaztetteket, a népírtás soha nem szentesített egyetlen további gyilkosságot sem.

Sajnálom, hogy nem tudom könnyebbé tenni a helyzeted, de talán segít, ha ráirányítom a figyelmedet a helyzet kulcspontjára: azt kell eldöntened, hogy egy gyilkosság tudatával akarsz-e együttélni, vagy az asztalra csapsz, és azt üvöltöd a férjed arcába: "NEM, ÉN TÖBB VAGYOK ENNÉL!"

Az élet nehéz tud lenni, ez tény, nincs mit szépíteni rajta. De mindig lesz holnap. Az élet tükrök elé állít, és döntenünk kell, kik vagyunk. Hogy melyik tükörre bólintunk rá, és melyiket utasítjuk el.

A férjed megbukott.

A felbújtók is megbuktak.

Neked még van esélyed. Te még több lehetsz ennél.

2008. aug. 14. 11:42
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
egy kocsog seggfej a ferjed ne is haragudjal es a babat ne vetessd el, nem szabad, ahol egy gyermek van ott a masik is elfer ne felj az ISTEN megsegit es el tudod latni szepen mind a ketr gyereked, nekem is van egy 15 honapos kislanyom,SOK SIKERT,ES FEL A FEJJEL,KITARTAST ES A FERJED, BIZTOS MEG BANJA HOGY EZT TETTE VELETEK
2008. szept. 1. 02:26
 24/31 anonim ***** válasza:
83%

Nem kell ilyen drasztikusan fogalmazni!Nem kell gyilkosnak nevezni,nem kell támadni!

Úgy döntött,hogy vállalja a műtétet,gondolhatjátok,hogy nem örömében.Tehát megvan rá az oka.

Előttem szólok,biztatnak,hogy mindenképp tartsd meg,mert ha egy eszik,tud majd a másik is.Ez a felfogás egy nagy baromság!Soha nem tudhatod,hogy mit hoz a jövő!Lehet,hogy minden jól alakul majd,s lesz annyi fedezeted,hogy mindkét gyerek megkap mindent amit szeretne,és amit te meg szeretnél nekik adni.De mi van ha nem?Mi van ha azt kell majd mondanod,hogy kicsim,nincs rá pénzem...Kinek fog hamarabb megszakadni a szive???

Vége a házasságodnak.Marad egy kiskópé,nagyobb esélyed van új kapcsolat kialakítására,és így közös gyerek vállalására.Amely kicsi majd csillapítani fogja azt a fájdalmat,ami most ér,hogy el kell válnod ettől a picitől,azért hogy könnyebb legyen az újrakezdés.

Sok erőt és kitartást az új életedhez!

2008. szept. 2. 15:21
 25/31 anonim ***** válasza:
38%

Azért,mert sikerült egy ilyen (bal....szt)moderálva- kifognod, még nem kell ölnöd. Mi a biztosíték arra, hogy ha megölöd a picidet, melletted marad, foglalkozik az elsővel, normális lesz? Lehet, hogy legközelebb azért akar elmenni, mert híztál 2 kilót, vagy mert nem főzöl jól, stb.

Akkorát rugnék bele, hogy letaknyolná a napot.

2009. jan. 4. 12:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Megvolt a műtét?
2010. júl. 24. 14:03
 27/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, megvolt a műtét. Életem legszörnyűbb napja volt. Augusztus 22-én lesz két éve, de nap, mint nap eszembe jut. Képtelen vagyok túltenni magam rajta. Nagyon megbántam, amit tettem. Már a műtőben is ellenkeztem, de nem engedtek már ki. A műtét után sokkot kaptam. A szüleim rengeteget segítettek, mellettem álltak. Közben a férjjel elváltunk, és most próbálok új életet kezdeni. A kislányom már 3éves elmúlt. Ő mindennél fontosabb most nekem, rengeteg erőt ad.

2010. júl. 25. 12:41
 28/31 anonim válasza:
11%
Hihetetlen, hogy megtetted, ahogy végig olvastam a válaszokat reméltem, hogy a végén azt írod nem tetted meg és egy tündérbabának adtál életet. DE NEM! Beleborzongtam teljesen. A helyedben (bár addig el sem jutottam volna) akárhogyan is kijöttem volna a műtőből, ha még ott sem voltál teljesen biztos magadban. Egész életedben bánni fogod, az biztos!
2010. nov. 26. 12:19
 29/31 anonim ***** válasza:
Miújság veled kérdező?
2014. jan. 24. 13:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Na hogy vagy kérdező?
2014. aug. 27. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!