Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hat éve vagyunk házasok, a férjem évek óta nem dolgozik, és nem is akar, költözzek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
"viszont a házasságom egy borzadály"
Ha úgy érzed,hogy a házasságot már gyötrelmes,semmi pozitív dolgot nem tudsz említeni,akkor mi a kérdés?
Egy nem működő kapcsolatból ki kell lépni!
Ha maradsz továbbra is ebben a kapcsolatban,akkor előbb utóbb még szarabbul fogod magad érezni....nem bántásból,de szerintem ez evidens.
Nem értem a kérdést.....világosan leírod nekünk,hogy
a házasságod sz.r,nem érzed jól magad benne,a férjed nem dolgozik,és nem is fog,te meg kaptál egy klassz munkát távol tőle.....
Akkor?
Amúgy látom 21.-én írtad ki a kérdést..azóta nem sikerült dönteni hogy mi legyen?
nem.
első a válás. az a ház az övé, az árából vett lakás is az övé, de így legalább nem lenne megkérdőjelezhető.
én mennék vidékre, ha az állás fix, és jó.
anyós nem segít a gyerekeknél? lent lesz segítséged? nem könnyű két gyerekkel !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!