Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?
Sok munkád van benne, ezért a munkát nem akarod feladni, így még több munkát feccölsz bele, amit még kevésbé akarsz feladni...
Ördögi kör, ő egyáltalán nem működik együtt. Amit most csinálsz, attól kb annyira várható eredmény, mint amikor egy betegségtudat nélküli alkoholistát akarnak "leszoktatni".
Te jó èg, jöttök itt a megbìzom a másikban, nekem tökèletes a kapcsolatom maszlaggal erre oda van ìrva, hogy soha nem zavarnám ilyenkor, milyen bunkóság bla bla. Mi ebben a nehèz? Nálunk van mikor èn kapok sms-t csak úgy, hogy jól vannak, van amikor felhìv ès a haverokkal röhögünk, mondják hogy legközelebb menjek èn is. Van amikor èn nem vagyok otthon èn ìrok, hogy èltek ti , ahol ilyen "tabuk" vannak tökèletessèg cìmszó alatt? Attól hogy valaki bulizik nem szûnik meg a házasság, mert eleve a házasságnak is egy boldog "bulinak" kell lennie ahol nincs hiányèrzet.
Kèrdezõ, szerintem add fel. Mègha valami csoda folytán összeszeditek magatokat a következõ vitánál ùgyis feljön, hogy csak te tettèl a kapcsolatèrtès az egèszet a gyerek szívja meg. Tudom mert èn is ilyen "szülõk " mellett nõttem fel. Ami nem megy nem kell erõltetni, itt már több a rossz mint jó.
Igen, nekem is ördögi körnek tűnik az egész, törtênik valami-> szóvá teszem, megbeszéljük (motyog valami lekoptató dumát:D) -> egy-két napig boldogság van, megnyugszom -> ismét csinál valamit...
Gondoltam arra hogy külön költözök, megkérdeztem, mit tenne ha elhagynám, azt mondta, semmit... Mert hogy nem akarna megakadályozni... Nem küzdene értem...fàj az egesz, mintha satuban lenne a szívem... Bánt hogy nem vagyok neki fontos....
Figyelj, fura lesz, amit írok, de túlságosan rá vagy kattanva. Valahogy olyan fojtogató az egész. Kicsit próbáld meg nem akarni annyira nagyon megoldani az egészet. Lazíts. Foglalkozz magaddal, csinálj olyasmit, ami kikapcsol, amit szívesen tennél, ha ő nem lenne (tudom, furán hangzik).
Olybá tűnik nekem hangyányit, mint mikor minden a gyerekcsinálás körül forog, ami azért sem akar összejönni. Remélem, érted, mire gondolok. Nem a föladásra, csak keress más célokat is (akár rövid távúakat, vagy sokkal kisebbeket), mint a görcsös igyekezetet, hogy ezt megoldd. Valahogy mintha nem hagynál elég teret...neki, magatoknak.
Próbálj meg nem ezen pörögni.
"Gondoltam arra hogy külön költözök, megkérdeztem, mit tenne ha elhagynám, azt mondta, semmit... Mert hogy nem akarna megakadályozni... Nem küzdene értem..."
Tehát, a férfi szemszögéből:
Itt van nekem ez a mamlasz, akivel bármit megtehetek, nincs következménye. Innentől engem sem érdekel mi történik, úgyis csak nyavalygás, én nyugodtan tehetem, amit akarok, semmi sem fog változni, a kényelmem megmarad.
Tehát burkoltan sem fenyegesd az elhagyással, ha nem gondolod komolyan, mert ahogy látod a reakciójából, már hiteledet vesztetted. Tényleg költözz el és ne nézz vissza. Akkor kiderül, hogy ő hogy gondolja. Egyik lehetőség, hogy letojja, akkor tiszta víz lesz a pohárban.
A másik, hogy visszakönyörgi magát. Ekkor az a kérdés, hogy te kellesz-e vagy az általad biztosított kényelmes élet.
Pont az a lényeg, hogy ne küzdj vele. Ha elmész, jól érzed magad, stb., ne azért legyen, hogy hú, de észrevegye, milyen jól elvagy nélküle, meg mennyire nem érdekel. Ne zsarolásból tedd, hanem tényleg érezd jól magad. Olyan, mintha minden amit (nem) teszel csak róla szólna. Így értettem, hogy engedd kicsit el az egészet.
46-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!