Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?
Én pasiként is azt mondom hogy ez bunkóság.
Még az is lehet hogy nővel volt és bezavart az sms..
1. Nem tudni mi volt az előzménye és ténylegesen kedves volt-e az sms.
2. Lemerülhetett a telefonja, nem csak kikapcsolta.
Így eléggé félinformációk birtokában vagyunk. Az érintett fél mit mondott, miért nem volt elérhető?
Én azt nem értem, miért kell ráírni egy SMS-t? Ilyen helyzetben nincs kedves SMS, ilyenkor minden ilyen megnyilvánulás számonkérésként, ellenőrzésként hat. Valószínűleg azért is kapcsolta ki a telefont, mert tudta, hogy ha nem válaszol, elkezded hívogatni azzal az indokkal, hogy biztosan megkapta-e az sms-t, és ugye nincs baj, hogy nem válaszolt. Az ember azért megy el a párjától külön szórakozni, hogy másokkal tudjon foglalkozni, kicsit ápolja a baráti kapcsolatait. Ha ezt az időt a kedves SMS-ekkel és kedves hívásokkal tölti, értelmetlenné válik az egész.
Bocsánat a gonosznak tűnő válaszért, de mivel nő vagyok, és ismerek sok nőt elég jól, tudom, hogy megy ez ilyenkor nálunk. :) A pasi helyében én is kikapcsoltam volna.
28N, 3 éve házas :)
Azt hiszem egyetértek az 5össel. A férj talán lehetett volna kicsit előrelátóbb és visszaír inkább.
De mivel nem ismerjük sem a kérdezőt, sem a férjét nem tudjuk mi a helyzet. Lehet tényleg zavart az az sms, lehet csak felhúzta magát amiért mert a kedves sms már megint. Ezt mindenki döntse el saját férjét és saját magát ismerve.
ha nem faggattó/nyaggattó sms-t írt,akkor miért ne írhatna..??
de miért nem kérdeztél rá nála,hogy miért kapcsolta ki??
"Valószínűleg azért is kapcsolta ki a telefont, mert tudta, hogy ha nem válaszol, elkezded hívogatni azzal az indokkal, hogy biztosan megkapta-e az sms-t, és ugye nincs baj..."
Igen, b+, ha aggódik érted a párod az a megoldás, hogy kikapcsolod a telefont! Te is egy igazi diszkók.rva lehetsz, ha az ilyen patkányok pártján állsz. Mert baromi nehéz visszaírni, hogy "minden OK, iszunk a haverokkal, 3-kor megyek, puszi". Ez minden bulit elront ez a 30 billentyű lenyomása. Na hagyjuk már. Aki ennyire nem tudja elkötelezni a házastársa mellett, annak kár volt házasodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!