Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Nektek belefér a házasságba, ha a férj elmegy bulizni, írtok neki egy kedves SMS-t, mire ő kikapcsolja a telefont?
Kérdező, azt írod, tudatni akartad vele, hogy hiányzik. Most is épp hazudsz magadnak, nem ez volt a célod! Azt szeretted volna, ha ő írja ezt neked, és ezt azzal próbáltad elérni, hogy megírtad neki az SMS-t. Ha odáig eljutsz, hogy ezt be tudod ismerni, már nagyon sokat tettél, mert amíg saját magadat sem tiszteled meg az igazsággal, hogy várhatnád el ugyanezt másoktól? :)
És tudod mi a gond ezzel? Így, hogy folyton a közelében vagy, akár úgy is, hogy SMS-eket írsz naki, amikor nincs ott, nem hagysz neki lehetőséget, hogy hiányoljon téged! Ha folyton valamilyen módon veled van, akár virtuálisan is, miért kéne, hogy hiányozz? :) Egyszerű logika az egész. Ha egy haverokkal töltött nap után hazamegy hozzád, akár érezheti is azt, hogy hiányzol neki, még ha nem is mondja ki. De azzal, hogy nem tud nélküled lenni, nem adsz neki lehetőséget arra, hogy megélje a hiányodat.
Vegyél egy nagy levegőt, lépj túl a magad által kreált problémán és próbálj meg tiszta fejjel gondolkozni. Nem tett ő ellened semmit, hanem egyszerűen nem tett meg valamit, amire te titokban vágytál, hogy meg kéne tennie. De ez nem bűn, egyszerűen akart egy kis szabadságot, ami nem egyenlő azzal, hogy megcsalt, vagy ilyesmik, nem kell ezt túlgondolni!
S hogy ilyenkor mi a teendő? Ha hazaért, átölelni, rámosolyogni, és azt mondani, hiányoztál. :) Ennyit, nem többet! Ez pont elég, hogy a fejében az jelenjen meg, hogy de édes ez a nő, jó hozzá hazajönni.
B változat, hogy hazaér a szerencsétlen, és lekiabálod a fejét, hogy lehet ekkora bunkó, hogy kikapcsolta a telefont. Ezáltal egyrészt kiheréled, hiszen még annyit sem tehet meg a nyomorultja, hogy magától döntsön egy olyan horderejű kérdésben, miszerint kikapcsolhatja-e a telefonját, ha szeretné. Másrészt eléred vele, hogy a hazatérés egy kifejezetten kellemetlen élmény legyen számára, ami aztán mindent eredményez, de azt biztosan nem, hogy a legközelebbi távollétnél hiányozz neki.
Egy kapcsolat/házasság akkor működik jól ha megvan a bizalom.
Nálatok ez hiányzik. Bízz meg a párodban! Ha bulizni megy ne írogass neki és ne hívogasd.Az ő helyébe én is kikapcsoltam volna a telefonom. ( ő nem biztos hogy ezt tette,le is merülhetett ). Te soha nem mész nélküle bulizni? Milyen érzés lenne ha sms-t írogatna és hivogatna? Adjál neki egy kis szabadságot!
40/N
Sose hívom fel vagy írok neki ha bulizik. Amúgy se vagyok egy telefonálgatós fajta, csak akkor telefonálok ha vész van vagy ha hozni kell egy kenyeret :D
Ez nem te vagy véletlenül?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Írtam már ki rólunk kérdést, lassan naplót vezetek itt:(
A fő baj az, hogy ez nem az első eset, hogy kiborítja valamivel a bilit, rendszeresen jár haverozni, nem csak heti egyszer, minimum 2x, de van hogy 3x...ilyenkor ami belefér, ritka hogy "józanon" jön haza....nem szoktam zaklatni sose, még ha a megbeszéltek ellenére tovább marad, se, eddig talán egyszer fordult ez elő, meg most ugye. Az SMS erotikus tartalmú volt, semmi rejtett számonkérés...sosem voltam az a sárkány típus és igyekszem nem azzá válni, megadom a személyes szabadságát, a baj ott van, hogy ő kifele hátrál a házasságból "egyedül kell először boldognak lenned, azt kell figyelembe venned, hogy te legyél az első" címszó alatt....elvagyok én is egyedul is, utazgatok, élek:) de unom, hogy a mi időnkből is lefarag jócskán, lassan kezdek belőle kiszeretni, régen voltak közös programok, fagyizás, séta, stb...most semmi....nem érzem azt, mint az elején, tudom, hogy a szerelem átalakul, de nálam eltűnőben van.....minden érzés....kezdek közömbös lenni...
14-es
Teljes mértékben egyetértek veled. Nekem is volt ilyen időszakom az előző kapcsolatomban,szinte mindenkinek van. Csak én tanultam belőle és a mostani párommal,akiben ezerszer jobban megbízok,mint eddig bárkiben,ezt nem tenném meg ha elmenne bulizni. Kérdező,kicsit nézz magadba. Ha bízol a férjedben,akkor tudhatod,hogy csak bulizni ment,kicsit kikapcsolódik,mindenkinek szüksége van rá. Ilyenkor békén kell hagyni,aztán másnap úgyis elmeséli milyen volt a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!