Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság garancia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság garancia?

Figyelt kérdés

Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!

Vélemények?

nov. 16. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 A kérdező kommentje:
70. Ő alkalmatlan a jó szexhez, gyámoltalan, jóságos, nem meri a saját akaratát érvényesíteni. Anti férfi szexuálisan.
nov. 19. 11:03
 72/81 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nem áll fel neki az nem az ő hibája.

1. Vagy egészségügyi gondja van, ami nem gyanúsan az ő hibája, kivéve ha szándékosan a mikróba lógatta a prosztatáját.

2. Egész egyszerűen ezt hozod ki belőle Te. Köztudott, hogy a stressz és a lelki problémák hatással vannak a merevedésre. És az is köztudott, hogy az is hatással van a merevedésre, hogy mennyire vonzó a másik.

Tehát ennyit tudsz kihozni belőle.

Az, hogy milyen erős egy egészséges ivarérett férfi erekciója, az három tényező szorzata: A (nő szépsége)*(helyzet biztonságossága)*(utolsó szex óta eltelt idő)

Nő szépsége: Nyilván ha nem vonzó a nő, akkor nem igazán áll fel.

Helyzet biztonságossága: Nyilván ha veszélyhelyzet van, akár fizikai akkor nem fog felállni, mert nem annak a funkciónak kell működni. És ugyanúgy ha nem fizikai nyugalmatlanság, hanem lelki/érzelmi feldúltságot okozol neki, akkor nem fog felállni neki. Ez tipikus.

Utolsó szex óta eltelt idő: Ha 1 perce élvezett el, akkor nehézkesebb újra felállítani, mintha 2 hónapja nem volt semmi. Logikus. De ahogy érzem ez a tényező inkább több, mint kevesebb.

Tehát az első kettő amin javítani lehetne, annak meg Te vagy az oka.

Szóval ennyit vagy képes kihozni belőle. Ennyit érsz. Egy kókadt bránert.

nov. 19. 12:57
 73/81 anonim ***** válasza:
100%
Ha.ez az a panaszkodó faszi akinek a linkjét nem akarjátok a csajnak küldeni az asszem már felredugott..
nov. 19. 14:56
 74/81 A kérdező kommentje:

72. Igen, ez is lehet. A kókadt bránernek jobban örülnék ha esténként inkább aludna!

73. Tudsz valamit esetleg?

Tényleg, senki nem linkkel semmit? Már nagyon kíváncsi lennék az igazságra.

nov. 19. 15:30
 75/81 anonim ***** válasza:
92%

A házasság nem garancia semmire.

De az is hülye aki téged így feleségül vett, hogy nem vagytok egy szinten a szexuális igényeket tekintve,

És te is az vagy, amiért hozzámentél valakihez akivel semmi kedved szexelni.

Egyik sem normális.

Nem is értem, hogy ti mi a büdös bánatért házasodtatok össze egyáltalán, avagy minek vagytok meg ebben a hulladékban amit házasságnak csúfoltok? A házasság, de még egy egészséges párkapcsolat sem neked való. Felesleges erőltetni.

nov. 19. 21:21
 76/81 anonim ***** válasza:
74!Ha esetleg tudnék is,neked biztos nem mondanám..Hidd el a férjed tökösebb mint gondolnád...
nov. 19. 22:24
 77/81 A kérdező kommentje:
76. Talán ismered?
nov. 20. 09:01
 78/81 anonim ***** válasza:
81%
Miért,ha ismerem,neked már nem mindegy?Hónapok óta ekege van belőled meg a viselkedésedből..
nov. 20. 09:06
 79/81 anonim ***** válasza:
Én nem láttam a faszi kérdéseit, küldd már el neki ezt a linket a kedves felesége kérdéséről
nov. 20. 11:41
 80/81 anonim ***** válasza:
100%

"Neki az a rögeszméje hogy nem szereti senki, hogy egy jó szót nem kap sehol. Erre volt olyan, hogy a szoba közepén fekve agonizált mint egy partra vetett hal, fél napig. Amikor már tizedszerre kellett átlépnem, mondtam neki, nem akarná inkább a fürdőkádba csinálni?"

Ez úgy látom a kérdésedből és a kommentjeidből kiindulva, hogy nem rögeszme, hanem a valóság. Itt is megvetően írsz róla, otthon ezek szerint átléped őt, nem hogy kommunikálnál vele, stb. Akkor miért is lenne rögeszme, hogy nem kap szeretet? És miért is ne lehetne ez számára (jogos) probléma?

nov. 20. 11:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!