Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A házasság garancia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A házasság garancia?

Figyelt kérdés

Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!

Vélemények?

nov. 16. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
Ne dőljetek már be, ez az a házas faszi, aki évek óta itt panaszkodik a jégcsap, aszexuális feleségére, a szexmentes házasságára, meg hogy egyébként mindig így járt a nőkkel. Most próbálja a felesége szemszögéből láttatni a történetüket. Erre is szokott panaszkodni, amit felhoztok, hogy mennyire érzéketlen, empátiamentes is az asszony. De legalább vékony, csinos, jól tartja magát, ad magára, tanult, van karrierje stb.
nov. 19. 09:28
 62/81 anonim ***** válasza:
Téged kikéne hajítani egy sivatagba egy lyukas vizespalckal üresen.
nov. 19. 09:56
 63/81 A kérdező kommentje:

60-61.

Köszönöm, erre kíváncsi voltam! Ugyanis valószínű egy dologról beszélünk! A kedves férjem már egy ideje azzal jött hogy ő fórumokon ilyen meg olyan tapasztalatokat olvas, de sosem mondta el konkrétan hogy hol. Ez a fórum téma már tényleg évek óta téma nála, először nem is érdekelt. Viszont egy ideje már eléggé gyanússá vált. Az előzményekben nem találtam semmit, így hagytam. Viszont a telefonján ott voltak a gyakran használt oldalak. Egy ideje gyakorikerdeseken olvasgattam a témákat, de nem találtam rá utaló nyomokat. Viszont a 61-es kommentje elég érdekes a számomra! Tudnál linkelni olyan kommentet vagy szöveget, kérdést ahol az általad említett házas faszi ír? Jól éreztem én hogy van valami, ugyanis egyszer hol a halál szélén van, egyszer meg majd kicsattan. Sőt az is érdekelne, hogy valaki írt-e innen neki. Ha nem csal a megérzésem, akkor biztosan össze szűrte a levet valakivel.

nov. 19. 10:00
 64/81 anonim ***** válasza:
100%

63#as Na most már nagyon vicces ez a poszt. Tehát a te talpig becsületes férjed, aki szerinted annyira becsületes, hogy nem csalna meg, mégis összeszűrte a levet gyanúd szerint a gyakoriról?

Kérlek néha legalább olvasd vissza a hozzászolásaidat.

nov. 19. 10:09
 65/81 anonim ***** válasza:
Trollllololo 🤣🤣🤣
nov. 19. 10:18
 66/81 anonim ***** válasza:

De őt ugyebár nem érdekli, mert ott az ajtó el lehet menni kéremszépen, csak hát most azért fontos kinyomozni, hogy csalja-e őt.

Gondolom csak azért, hogy perelhesse vagy tudomisén, de nem azért, mert bántja őt bármennyire is a dolog, mert egyáltalán semmi érzelem nincs ebben az emberben.

Biorobot

nov. 19. 10:40
 67/81 A kérdező kommentje:
64. Mivel itt felmerült a gyanúja! Attól függetlenül annak vannak fokozatai, szimpla beszélgetés, találkozás, szex. Az első kettőt el tudom képzelni, a harmadikat nem. Az teljesen ki van csukva. Viszont nem olvastam még kommentet vagy kérdést amit valószínűleg ő írt volna. Azt biztosra veszem hogy nőkkel levelezik, de ezt a mai világban nem tartom nagy dolognak. Ha találkozott is velük az sem a világvége. Majd ma rákérdezek nála erre a fórumra, meg hogy mi is a helyzet.
nov. 19. 10:42
 68/81 anonim ***** válasza:

És amikor rákérdezel, akkor meg is mutatod majd neki ezt a kérdést, amit kiírtál?

Vagy majd titkolózol előtte?

nov. 19. 10:43
 69/81 A kérdező kommentje:
66. Jól gondolkodsz! Nem szeretem ha hülyének néznek. Felőlem csalhat, de azt ne ország-világ előtt tegye! Bár ahogy ismerem, neki mindig csak szája van, az ágyban meg egy katasztrófa annyira gyámoltalan. Ha hozza a formáját, esélye sincs más nőknél! Nem akarom itt égetni őt, de tudnék mesélni az állandó vergődéseiről amit otthon leművel rendszeresen. Neki az a rögeszméje hogy nem szereti senki, hogy egy jó szót nem kap sehol. Erre volt olyan, hogy a szoba közepén fekve agonizált mint egy partra vetett hal, fél napig. Amikor már tizedszerre kellett átlépnem, mondtam neki, nem akarná inkább a fürdőkádba csinálni? Ezt nem kürtölte szét? Csak kérdezem, hátha valakinek ismerős a sztori?
nov. 19. 10:50
 70/81 anonim ***** válasza:
100%
Amiért veled katasztrófa a szex, mással még érezheti jól magát. Egy ilyen prűd fap.nára csoda, ha egyáltalán feláll 🤣
nov. 19. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!