Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
Vélemények?
60-61.
Köszönöm, erre kíváncsi voltam! Ugyanis valószínű egy dologról beszélünk! A kedves férjem már egy ideje azzal jött hogy ő fórumokon ilyen meg olyan tapasztalatokat olvas, de sosem mondta el konkrétan hogy hol. Ez a fórum téma már tényleg évek óta téma nála, először nem is érdekelt. Viszont egy ideje már eléggé gyanússá vált. Az előzményekben nem találtam semmit, így hagytam. Viszont a telefonján ott voltak a gyakran használt oldalak. Egy ideje gyakorikerdeseken olvasgattam a témákat, de nem találtam rá utaló nyomokat. Viszont a 61-es kommentje elég érdekes a számomra! Tudnál linkelni olyan kommentet vagy szöveget, kérdést ahol az általad említett házas faszi ír? Jól éreztem én hogy van valami, ugyanis egyszer hol a halál szélén van, egyszer meg majd kicsattan. Sőt az is érdekelne, hogy valaki írt-e innen neki. Ha nem csal a megérzésem, akkor biztosan össze szűrte a levet valakivel.
63#as Na most már nagyon vicces ez a poszt. Tehát a te talpig becsületes férjed, aki szerinted annyira becsületes, hogy nem csalna meg, mégis összeszűrte a levet gyanúd szerint a gyakoriról?
Kérlek néha legalább olvasd vissza a hozzászolásaidat.
De őt ugyebár nem érdekli, mert ott az ajtó el lehet menni kéremszépen, csak hát most azért fontos kinyomozni, hogy csalja-e őt.
Gondolom csak azért, hogy perelhesse vagy tudomisén, de nem azért, mert bántja őt bármennyire is a dolog, mert egyáltalán semmi érzelem nincs ebben az emberben.
Biorobot
És amikor rákérdezel, akkor meg is mutatod majd neki ezt a kérdést, amit kiírtál?
Vagy majd titkolózol előtte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!