Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
Vélemények?
50. Nekem meg van a férjemben az ami nekem jó, ami nekem kell. Diplomás, vezető, sok mindenhez ért, igényes, jó a háztartásban, jó probléma megoldó, edz szóval fiatalos, szálkás, nem égek be vele sehol. Jól főz, nagyon toleráns, mindenről lehet vele beszélgetni, nagyon érdekes, sokoldalú ember. Szóval nekem jó. Az ő részéről nem tudok nyilatkozni, mint mondtam, ha nem tetszik neki valami, ott az ajtó! Életemben sem hullajtottam könnyeket senkiért, ő érte sem tenném.
Már bocsánat ha vissza kérdezek! Mi a jó abban, ha egy másik emberért feladjátok magatokat? Miért jó egy férfit babusgatni, vagy egy férfinek alárendelni magatokat?
Miért jó neked ez a házasság?
Nem szereted a férjed és nem is érdekelne, ha elhagy.
Amúgy őszinte vagy a férjeddel kérdező? vagy azért annyira feladod a saját igazadat, hogy hazudsz neki néha napján? vagy titkolózol esetleg néha?
53. Sosem titkolóztam. Én semmit sem csinálok ami kényszer. Ha nem esik jó főzni, nem főzök, ha üres a hűtő amikor hazatér 2-3-4-5-6-7 nap múlva, akkor főzzön magának, felnőtt ember. Én tényleg nem értem! Most komolyan, egy negyven x éves embernek én legyek az anyja? Jaj de ügyes voltál, jaj de aranyos vagy, aztaaa ezt tényleg te csináltad?! Egy felnőtt férfi nem gyerek, nem is kell vele úgy viselkedni!
54. Hamarabb repülnél te, de szerintem még egy feljelentéssel is gazdagabb lennél, erőszak vagy szexuális erőszakért! Te hol élsz??? Örülj hogy van egy szolgalélek nőd, aki egy ilyen ... Hagyjuk inkább!
A szex nem része egy párkapcsolatnak, azt a felek döntik el.
56. Te se nem vagy nő, se nem vagy diplomás! 😁
A szex nem része a kapcsolatnak, túlnyomó részben az egyik fél hallgatólagos beleegyezésével megy a dolog. A férjem meg nem csal meg, ahhoz túl jó ember, ezt már sokszor elmondta nekem. Ha meg ismerkedik nőkkel, felőlem nyugodtan megteheti, nem vagyunk egymás tulajdonai.
Neked az nem tetszik, hogy van egy nő aki ki meri mondani, hogy nem szexel otthon kényszerből. Szerinted hány nő fekszik le úgy otthon a férjével, hogy a háta közepére nem kívánja? Aztán 50 évesen jön a depresszió, magas vérnyomás, bánat evés, elhízás, cukorbetegség. Bocsi, én ezt nem szeretném!
"Nekem meg van a férjemben az ami nekem jó, ami nekem kell. Diplomás, vezető, sok mindenhez ért, igényes, jó a háztartásban, jó probléma megoldó, edz szóval fiatalos, szálkás, nem égek be vele sehol. Jól főz, nagyon toleráns, mindenről lehet vele beszélgetni, nagyon érdekes, sokoldalú ember. Szóval nekem jó. Az ő részéről nem tudok nyilatkozni, mint mondtam, ha nem tetszik neki valami, ott az ajtó! Életemben sem hullajtottam könnyeket senkiért, ő érte sem tenném."
Nulla érzelem, nulla empátia, "TE nem égsz be vele", tényleg mint egy nárcisztikus szociopata. A gyereked iránt érzel valamit?
Itt nem is csak a szexhez való hozzáállás a probléma, hanem konkrétan minden. Nem alávetni kell magunkat a férjnek, de nem is így beszélni róla és ennyire semmit nem érezni iránta. Ez már rettentő durván végletes.
Igen, teljesen úgy beszélsz a férjedről mint egy használati tárgyról. Kb. mint a szeretem a kocsimat, újszerű, drágább kategória, nem égek be vele, biztonságos, keveset fogyaszt ahhoz képest, de ha tönkremegy a motor, biztos nem állok neki javíttatni. Eladom vagy leadom a bontóba. Kb így beszélsz róla. Hol van ebben a házasságban a férj mint ember, mint társ, akihez kötődünk, szeretünk? Ha a gyereked igényli a bújást, neki is megmutatod az ajtót?
Én ezt nem hiszem el, ez trollkodás. Ennyire senki nem vállaltan szociopata. Vagy ha igen, nem itt reklámozza.
Kérdező:
Ha sosem titkolóztál a férjed előtt, akkor ezt a kiírt kérdésedet se titkold el előtte.
Küldd el neki a linket, ha olyan biztos vagy magadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!