Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság garancia?
Figyelt kérdés
Adott a férjem. Esténként állandóan szexuálisan közelít, persze én elutasítom, mert általában semmi kedvem a szexhez. Én ilyen vagyok. Ő erre azt mondja hogy a felesége vagyok, és szerinte a házasság alapból garancia a rendszeres szexhez. Hát én ezt nagyon nem így látom, ugyanis minden ember rendelkezik önálló akarattal!
39. 1 óra 25 perc kínlódás előtte, 5 perc és kókadás.
nov. 18. 14:50
42/81 anonim válasza:
Mi az a kínlódás?
nov. 18. 14:54
43/81 A kérdező kommentje:
40. Én sosem voltam a kompromisszumok híve! Egy picit lehet igazodni, de az igazából annyi, ami még egyáltalán nem billent ki a saját ritmusomból. Voltak nálunk is nagy kirohanások a férjem részéről, de rám nem voltak hatással. Mindig azt tartottam, hogy ha neki nem teik valami, akkor mehet, és jelen pillanatban is ezt mondom. Engem nem lehet megzsarolni hogy ennyi meg ennyi éve együtt vagyunk, meg mi vagyunk a család, ott a gyerek, jaj meg az eltöltött évek. Engem ezek egy csöppet sem érdekelnek, vagy mondhatom úgy is, nálam ezek egy fikarsznyit sem nyomnak a latba. Senki kedvéért nem adom fel önmagam! Ha kevés a szex neki akkor ott az ajtó, vissza se kell néznie, mehet isten hírével. Aztán ami még kiveri a biztosítékot nálam a részéről az meg az, hogy ezerszer elmondtam már neki, hogy ha lehet ne érjem hozzám napközben sem, mert nekem a szeretetnyelvem nem az érintés. Kifejezetten zavar!!! Erre csak erőlteti. Aztán ott van a zuhany. Nem telik el 3 nap anélkül, hogy fel ne hozná hogy menjünk közösen zuhanyozni. Esküszöm nem is értem. Vagy most mindig azzal jön hogy este legyek felül. Eddig sem voltam, utána sem leszek. Majd amikor ezekkel szembesül, 3 napig duzzog. Duzzogjon, ez nekem gyerekes viselkedés, nem felnőtt férfihoz való.
nov. 18. 14:59
44/81 A kérdező kommentje:
42. Vakarja a hátam. Én ezt szeretem, nekem ennyi elég is lenne a szex helyett. Viszont azt vettem észre hogy rám vár, én meg nem fogok kezdeményezni, és így ő sem mer. Marad ez a vakarászásos kínlódás. 15 perc után általában már be-be alszom. Azt el is felejtettem mondani, hogy ha a legjobb esetben történik is valami, félúton meg kell állni a gumi és a síkító miatt, na onnan már nincs visszaút, legjobb lenne ott és akkor abba is hagyni. Eszméletlen kínlódás az egész, már ő is mondja hogy legszívesebben bele sem kezdene, mert már az elején elmegy a hangulata az egésztől. Hát ez kölcsönös, de úgy, hogy nekem egy pillanatig sem volt.
nov. 18. 15:03
45/81 anonim válasza:
A stílus árulkodó a kamuról. Van autista a családban, ez a pattogó, tudálékos, ugyanakkor teljes empátia hianyról tanuskodó, kérdésnek álcázott kinyilatkozás nagyon hasonló az autista rokonom beszédéhez. Mégis mesterkéltnek hat, szerintem azért mert provokáló.
Aki tényleg ilyen, az nem fog itt visszaigazolást keresni.
nov. 18. 15:57
46/81 A kérdező kommentje:
45. Ha neked így jobb! Én csak kérdezem, minek bonyolítod túl? Mi az ami érthetetlen a számodra? Nem érted a kérdésemet?
Egy feleségnek kötelessége szexelnie egy házasságban, ha a férje úgy gondolja? Ennyi a kérdésem, feleslegesen bonyolítod túl!
nov. 18. 16:42
47/81 anonim válasza:
Ha nem vagy a katolikus egyház hívő, gyakorló tagja, akkor nem.
Ha jól tudom, ott még előírás a házastársi kötelesség. Védekezni se szabad hivatalosan. Bár ez utóbbi felett talán már szemethunynak.
Ha esetleg más vallású vagy, vagy ateista, egyéb és szeretnél felzárkozni a 21 századhoz, nyugodtan élj szexmentes életet.
nov. 18. 16:56
48/81 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a vallások.
nov. 18. 17:00
49/81 anonim válasza:
Nem, senkinek nem kötelező szexelni, akkor sem, ha házas.
nov. 18. 17:22
50/81 anonim válasza:
Nem értem! Ha ennyire nem illetek össze szexuálisan akkor miért is házasodtatok össze?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!