Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hazassagi szerzodest lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazassagi szerzodest lehet irni a masik tudta nelkul eskuvo elott?

Figyelt kérdés
Ha az egyik fel gazdag a masik pedig nem akkor a gazdag fél irhat e barmilyen olyan papirt , amihez nem kell a masik alairasa? Magyarul a tudta nelkul lehet e ilyen szerzodest koni ?
tegnap 23:28
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem lehet.
tegnap 23:32
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szoktak vmi ilyesmit csinálni igen. Az egyik pali pl azt csinalta válás előtt, hogy nyitott egy céget és annak eladta a feleségével a közös cég nevén levő házukat amiben éltek(80 millios ház)(tehát a közös cégből kivásárolta saját cégbe az "ingatlanukat" vmi 10milláért.

De sajnos a bíróság nem nézte ezt jó szemmel..

De szóval vannak olyan szerződések amikhez nem kell a másik.

Sajnos nem tudom hogy keressek rá a sztorira hogy be tudjam linkelni.

tegnap 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Mégis megvan a cikk

[link]

tegnap 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Minden szerződést alá kell írnia minden félnek, aki érintett. Szóval nem.
tegnap 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szoval okosabban kéne csinálni. De megoldhatók dolgok ha vagyonról van szó.

Vagy pl ne a te neveden legyen a vagyon házasságban vagy válás előtt, hanem pl anyádén vagy akármi. Ezt meg a politikusok szokták csinálni hogy a nevükön szinte semmi nincs.

tegnap 23:37
 6/7 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi erővel én is írhatok szerződést, hogy mindened az enyém.
tegnap 23:38
 7/7 anonim ***** válasza:
31%
Én csak azt nem értem, hogy itt, Magyarországon mi értelme a házassági szerződésnek? A házasság előtt szerzett vagyonod, vagy a közben örökölt dolgok a magyar törvények szerint úgyis maradnak nálad egy válás esetén. A közösen szerzett vagyon pedig nyilván feleződik.
tegnap 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!