Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Par honapja Floridaba mentem ferjhez, nehany napja kiderult hogy a ferjemnek nagy osszegu hitel van a hazan. A kerdesem az hogy hazassagi szerzodes hianyaban, ha valasra kerulne a sor mire szamithatok a vagyonmegosztasnal itt?
Úgy mentél hozzá valakihez, hogy nem tudtad?
Házasság előtt szerzet vagyon mindig különvagyon marad mid negatív mind pozitív oldalról.
Én úgy tudom az amerikai jog teljesen különböző az itthonitól. Sőt, még államonként is eltérő!
De szerintem ha fogod magad és HAZAJÖSSZ akkor semmi károd nem származhat belőle...
Jaj utolsó azért ez nem így működik.
Kimegyek felveszek egy csomóhitelt aztán csak hazajövők aztán ennyi, szerinted így működik?
Nem tudok válaszolni, mert magyar jogász vagyok, és nem ismerem az amerikai jogot, főleg, hogy államonként eltérő szabályok vannak.
Itthon ez különvagyonnak számítana, de kinn egyáltalán nem biztos, hogy így van.
Ott (joggal) ki akarják szűrni a direkt zöldkártyáért kötött házasságokat, és emiatt szigorították többek között ezeket a szabályokat is tudtommal.
De tényleg kint érdeklődjél, mert igen kicsi az esély arra, hogy floridai jogban jártas szakemberre bukkansz itt.
# 5
Tulajdonképpen igen. EU és US között nincsenek meg a gazdasági kapcsolatok ilyen mélységben.
A második kérdésedre sem tudunk válaszolni, próbáld megérteni, hogy itt a floridai szabályok számítanak, kénytelen leszel kinn segítséget kérni.
Most mit érsz azzal, ha itt mondunk neked valamit? Ha ír is valaki, mersz arra építeni?
Én nem mernék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!