Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apámnak rengeteg adóssága és hitele van. Édesanyám válik tőle. A bíróság ítélkezhet úgy, hogy nekünk kelljen kifizetni az ő tartozását?
Mikkor vette fel a hitel? Házasság alatt, mert ha válik és a házasság alatt vette fel apukád a hitelt akkor annak a felét anyukádnak fizetnie kell.
Ha lemondasz minden örökségről akkor a hitelről is. Szóval halála esetén egy 5 milliós lakást örökölsz, akkor a hitelét is.
talán megoldás lehet, ha valami nagyon távoli, külföldi országba emigrálsz, és itthon nem marad semmilyen vagyonod.
ne fizess miatta, megértem, h nem is szeretnél.
nagyon szomorú dolog amit írsz... hasonlót élek át én is...
utánajártam, nem vagyunk kötelesek kifizetni...
Én még remélem hogy rendbe tudja tenni a dolgait.. és nem azért mert mit hagy maga után, hanem h esetleg őt visszakapjam... vagy valamit belőle... :(
Én mindenről lemondok, nem kell semmi. Sose volt semmim, most sincs... semmim.
Az emigrálás is jó ötlet. Többször átfutott a fejemen, hogy eltűnök valahol a brazíliai őserdőkben.
Tévedés, ennyire igénytelenek ne legyünk. A kérdező örökli a hitelt. Ha lemond mondjuk aa lakásról, mint örökségéről, akkor annak a megállapított értéke levonódik a hitelből, de a többit ki kell fizetni. Nincs ilyen, hogy lemondok a hitel visszafizetéséről.
Egy hitel nem örökölhető semmilyen formában, az a diákhitel, de az meg teljesen más konstrukció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!