Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni? Tettem a bíróságon végrehajtást a gyere apja ellen, mert 3hónapja nem fizet tartásdíjat amit a bíróság megállapított. A bíróságról levelet nem kaptam a végrehajtás miatt, amit kb 1hónapja adtam. A gyereket nem látta lassan egy éve.
Figyelt kérdés
A végzés szerint 6éves korától elvihetné magához, de én nem akarom ezt, mert a kapcsolattartás jogával nem él. Ez ellen lehet valamit tenni?2012. szept. 15. 23:10
1/3 omba válasza:
Mármint miféle végzés szerint?
1 hónap alatt jó esetben elolvasta valaki a beadványodat, a bíróság: türemjáték
2/3 A kérdező kommentje:
Elsőfokú bírósági végzésre gondoltam.
2012. szept. 15. 23:52
3/3 anonim válasza:
Hát,hogy te mit akarsz,az senkit nem fog érdekelni.Ne te akarj dönteni a gyereked helyett,majd ha egyszer fel nől majd ő eldönti akarja e az apjával a kapcsolatot.Ha apuka akár ennyi idő után is megjelenik láthatásra a gyereked érdekébe nyelj egy nagyot,ha nehezedre is esik.Nem fogja megenni azt a gyereket,miért ne vihetné el?A gyereknek apára is szüksége van,a vér nem vállik vizzé.lehet feleslegesen is aggályoskodsz,nem fog jelentkezni.De az is lehet egyszer feltámad benne van egy gyereke is,hát ne akadályozd meg.nem jó az senkinek,leginkább a gyereknek nem az..A végrehajtás hosszú folyamat,ezzel egyet is értek nem hagyod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!