Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is megfigyelte, hogy azok az ismerősei, akik 35 éves koruk után házasodtak, a többségük már egy éves ismeretség után, vagy rövidebb idő alatt házasodtak meg, és újabb egy éven belül már gyerek is jött náluk?
Figyelt kérdés
nov. 8. 11:38
A kérdező szavazást indított:
Igen, többségben vannak az én ilyen ismerőseim is.
Én nem ezt tapasztaltam a hasonló ismerőseimnél.
26 szavazat
2/22 anonim válasza:
Persze, mert a nők 40 évesen már igencsak nehezen esnek teherbe.
3/22 anonim válasza:
Azért az én ismeretségi körömben bőven volt olyan pár, akik úgy házasodtak meg 35+, hogy több évig randizgattak meg éltek együtt. Azokban az esetekben láttam az ilyen (szerintem) elsietett házasságot meg gyerekvállalást, ahol már az összejövéskor 36-7+-os volt anyuci, és fostak, hogy kifut az időből a gyerekvállalásra és mind a két fél már akart családot és gyereket.
4/22 anonim válasza:
Ebben a korban mégis mire várjon még az ember?
Ilyenkor már azért eléggé kialakult a személyiség, ha van aki ehhez passzol az hamar kiderül azért.
5/22 anonim válasza:
Akkor nem lenne ilyen nagy aranyu koztuk a valas sem. De errol szo sincs, ugyanugy valnak, mint a fiatalabbak, elvileg “kevesebb onismerettel” rendelkezo parok.
6/22 anonim válasza:
4
Igen, csak a rózsaszín ködben kb. az passzol, amit úgy akarnak látni, hogy passzol. Amikor jön a kiábrándulás, akkor ott lesznek megházasodva, 2 gyerekkel, hát érdekes lehet...
7/22 anonim válasza:
Mivel a nők egy bizonyos korok után már nem tudnak szülni ezért itt már nincs idő évekig "járni"
8/22 anonim válasza:
7-es, rendben, nincs idő, de akkor ez így egy orosz rulett.
9/22 anonim válasza:
Másik hasonlóan nagy felfedezés:
Észrevettétek az ismerettségi körötökben, hogy akik kamaskzént jönnek össze, azok ha együtt is maradnak sokáig, simán várnak akár 6-10 évet is a házasággal és a gyerekkel?
10/22 anonim válasza:
Ez valóban teljes mértékben tipikus, de ott van kutya elásva, hogy nem nagyon várhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!