Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az ismeretségi körödbe gyors lefolyású házasság?
Volt néhány.
A legtöbb esetben az az indok, hogy nem ismerik egymást rendesen, nem éltek még együtt tartósan 7/24 és ezért nem tudják mit vállalnak be.
Sok házasság amiatt gyors lefolyású, mert nem jön össze a gyerek és az egyik fél feladja és félrekefél, több ilyenről is tudok.
Útoljára maradt a klasszikus felállás, az anyagiak kérdése. Amíg van pénz, addig van utazás, addig van buli és luxus, Ha ez elfogy, akkor továbbszökkenünk egy másik ágra, ez is egy tényező.
Az a z oka, hogy nem jó a kapcsolat, megcsalások, egymás mellett elbeszélések, kommunikácó hiánya fenáll, és mikor érzik ,hogy valami nem jó, csinálnak egy hét országra szóló lakodalmat, majd következő héten rájönnek, hogy semmi nem változott meg ettől, a sz,r kapcsolat utána ugyanolyan maradt, agy még rosszabb lett.
Olyan ez mint amikor iszik, drogozik, verekszik egyik vagy mindkét fél, arra a megoldás a gyerek....
Egy szóval buták az emberek.
Ha nekem olyan rossz kapcsolatom lenne, hogy szóba kerülne a szakítás,majd ennek megoldása képpen a párom előállna egy gyűrűvel, nincs az az isten, hogy igent mondjak, meg még 400 embert meg is hívjak... de mások nem így gondolják.
Valóban, jól néznek ki a képek a fészbukkon, én csak amiatt vagyok kiakadva, hogy banyek, akkor a cirkuszt, a válást is had tudjam már.. az mindig csendben zajlik... Ha láttam a lánykérést, a lakodalom minden egyes mozzanatát, még a fél nászutat is ( elég szánalmas, de van ilyen) akkor azt gondolom, a balhé is legalább ennyire rám tartozik. Tudni akarom, mi van. :D De sajnos azt nem szokták reklámozni.
Szerintem akik minden szart kiposztolnak, azoknál úgy általában semmi sincs rendben. Ismerek nem egy ilyen párt, folyton szakítanak, összejönnek, csalják egymást, de instán, facen nyomatják a cuki közös képeket...nevetségesek🤦🏼♀️
Egyik távoli ismerősöm esete: fejébe vette, hogy mindenképpen fiatalon szeretne anyuka lenni, úgyhogy amikor az első barátja 3 hónap után (!) megkérte a kezét, természetesen rögtön igent mondott (ekkor volt 22 éves a csaj). 1 évre rá össze is házasodtak, rá 9 hónapra már meg is született a babájuk. A csaj egész insta oldala arról szólt, milyen boldog, minden cukormázas, milyen tökéletes a családja, neki ne adjon senki tanácsot mert mindent jobban tud, és már tervezik a kistesókat is... A gyerek 2 éves elmúlt, és már rég nincsenek együtt.
Szerintem sok esetben, meg itt is az volt a gond, hogy nem ismerte meg rendesen a volt férjét, csak minél előbb férjhez akart menni, hogy legyen mit mutogatni facen/instán. Szomorú világ ez :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!